ACRONIS Cyber Backup by IKOULA
Cea mai fiabilă soluție de backup de
date, accesibilă oricărei companii

Asigurați-vă protecția datelor și continuitatea activității dvs.
cu ACRONIS, folosind soluția sa de backup IT pentru companii

Acronis Cyber Backup de la IKOULA este o soluție de backup IT dedicată companiilor, ușor de utilizat și de încredere. Ușor adaptabilă la orice tip de activitate și la orice încărcare de lucru, această soluție profesională de backup în cloud oferă protecție totală a datelor, de la cel mai mic fișier la serverul fizic sau virtual, inclusiv pentru datele de pe toate stațiile de lucru și dispozitive mobile.
Hosted on IKDC2 – France

ACRONIS Cyber Backup by IKOULAConfigurați spațiul dvs. de stocare

Acronis Cyber Backup By IKOULA


Acronis Cyber Backup by IKOULA este soluția profesională de backup de date care se adaptează provocărilor de afaceri. Aceasta răspunde perfect problemelor de securitate, fiabilitate, scalabilitate și viteză. .

Ținând cont de reapariția atacurilor malware și ransomware, companiile nu pot risca să piardă date sensibile, ceea ce este esențial pentru durabilitatea activității lor și pentru garantarea veniturilor lor.

Prin urmare, este esențial ca echipele IT să se protejeze corespunzător și să adopte soluții fiabile și scalabile care pot asigura recuperarea rapidă a activității, precum și recuperarea completă sau parțială a datelor, în caz de dezastru. Soluția oferită ia în considerare constrângerile bugetare ale fiecărei companii.Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la ofertele noastre? Primiți sfaturi de la un specialist Contactați departamentul nostru de vânzări
Copia de rezervă Cloud Ikoula de la Acronis
50 GB
sau 9,99 € FĂRĂ TVA/LUNĂ

50 GB 5 000 GB

Alegeți spațiul dvs. de stocare
Creați și activați copia de rezervă Cloud Ikoula

Alegeți o perioadă de valabilitate a abonamentului


De ce să alegeți Acronis Cyber Backup de la IKOULA?

Acronis Backup

 • Găzduire 100% franceză

  Acronis Cyber Backup de la IKOULA garantează suveranitatea totală a datelor companiilor, protejându-le de orice interferență străină care poate proveni din legi precum Cloud Act. Toate datele clienților sunt găzduite în centrele noastre de date, localizate în Franța. Acestea sunt echipate cu cele mai noi tehnologii din punct de vedere al securității și sunt monitorizate de echipele noastre de experți la fața locului 24/24, 7/7.

 • Securizarea întregului parc IT

  Deoarece datele sensibile ale unei companii pot fi localizate pe servere fizice sau virtuale, precum și pe stații de lucru sau chiar pe smartphone-uri, este esențial să securizați întregul parc IT. Astfel, datorită IKOULA, toate datele sunt protejate.

 • Controlul bugetului

  Indiferent de numărul de dispozitive care urmează să fie securizate, facturarea este calculată în funcție de volumul de date stocate și, de asemenea, este ușor de reglat pentru a se adapta nevoilor și schimbărilor companiilor.

 • Acces la date, din întreaga lume

  Cu Acronis Cyber Backup de la IKOULA, este ușor să accesați, să faceți backup sau să restaurați datele (în totalitate sau parțial) de oriunde din lume, și asta numai cu câteva clicuri. .

 • Management simplu și centralizat printr-o interfață web

  Consola web furnizată de Acronis Cyber Backup de la IKOULA permite echipelor IT să gestioneze cu ușurință toate terminalele fizice și virtuale ale companiilor printr-o singură interfață, centralizând toate instrumentele de administrare necesare.
  Acronis capture 1    Acronis capture 2    Acronis capture 3

 • Backup de date flexibil și personalizabil

  Toate copiile de rezervă sunt personalizabile în conformitate cu un program și frecvență definite în prealabil. Tot ce trebuie să faceți este să configurați tipul de date (fișier independent simplu, server complet sau de backup VmWare, de exemplu) pentru a configura un program care să economisească timp prețios echipelor.

 • Restaurare instantanee a fișierelor

  Recuperarea datelor se face în câteva secunde de la interfața web, fără a afecta productivitatea afacerii.

 • Criptarea copiilor de rezervă, pentru o securitate sporită

  Toate datele transferate sunt criptate folosind un algoritm de criptare AES-256. Accesul este protejat de o cheie de criptare unică deținută doar de companie și necesară pentru orice recuperare a datelor.

Cum să faceți o copie de rezervă cu Acronis

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: Cele mai frecvente întrebări
Vedeți tot Închideți tot
De ce să faceți o copie de rezervă?
Fără o copie de rezervă, companiile pot fi expuse riscului de nerespectare a reglementărilor, la pierderea productivității și a reputației și întârzierea dezvoltării acestora.

Investiția într-o soluție precum copia de rezervă asigură continuitatea afacerii dvs. și vă protejează de:
 • ștergerea neintenționată a fișierelor dvs.
 • malware și ransomware
 • atacuri cibernetice
 • descărcarea de fișiere infectate
 • eroarea umană
Mai mult de 20 % dintre companiile care se confruntă cu pierderi de date sau cu atacuri cibernetice pierd clienți. Iar 40 % dintre acestea își pierd mai mult de 20 % dintre clienți. Dat fiind numărul mare de amenințări menționate mai sus, este important să aveți o copie de rezervă a datelor și fișierelor importante ale companiei, precum:
 • stații de lucru fixe sau portabile pentru utilizatori
 • mașini virtuale
 • servere
 • telefoane mobile
De ce să facem o copie de rezervă în Cloud?
Copiile de rezervă Cloud reprezintă copii securizate externe ale datelor stocate pe servere, PC-uri, dispozitive mobile și sunt accesibile printr-o conexiune la internet. Copiile de rezervă Cloud asigură un nivel crescut de redundanță și siguranță pentru organizațiile care vor să se asigure că datele lor importante vor fi disponibile în cazul unui dezastru la fața locului sau fizic. Un serviciu de tip copie de rezervă în Cloud vă permite să creați automat copii de rezervă complete ale sistemului și să stocați câte versiuni ale copiilor de rezervă doriți.
CookiesPrivacy