X

ACRONIS CYBER PROTECT BACKUP
BY IKOULA

PROTECȚIA SISTEMULUI DE backup și informații PENTRU COMPANII
DE TOATE MĂRIMILE

Acronis Cyber Protect Backup by IKOULA este o soluție de securitate și securitate IT dedicată companiilor, ușor de utilizat și de încredere. Adaptându-se la orice tip de activitate și orice sarcină de lucru, această soluție profesională de backup în cloud oferă o protecție optimă a datelor, de la cel mai mic fișier la serverul fizic sau virtual, inclusiv toate stațiile de lucru și dispozitivele mobile. Acronis Cyber Protect Backup by IKOULA va proteja, de asemenea, companiile de atacuri malware rău intenționate sau ransomware și va oferi directorilor de afaceri și managerilor IT o gamă largă de instrumente de securitate.
Hosted on IKDC2 – France

Backup computer și protecție dateAcronis Cyber Protect Backup By IKOULA

Acronis Cyber Protect Backup By IKOULA

Acronis Cyber Protect Backup by IKOULA este soluția de backup profesională care se adaptează provocărilor de afaceri. Acesta răspunde perfect problemelor de securitate, fiabilitate, scalabilitate și viteză.

Pentru a asigura o protecție maximă, echipele IT trebuie să se echipeze cu o soluție fiabilă și scalabilă. Este imperativ să puteți proteja și face copii de rezervă ale tuturor datelor dvs. de afaceri, pentru a asigura o recuperare rapidă a activității și o recuperare totală sau parțială a datelor, dacă este necesar..Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la ofertele noastre? Primiți sfaturi de la un specialist Contactați departamentul nostru de vânzări
ACRONIS CYBER PROTECT BACKUP by IKOULA nu este compatibil cu micro-serverele noastre
Care sunt caracteristicile Acronis Cyber Protect Backup
de la IKOULA?
 • Backup de date flexibil și personalizabil
  Backup de date flexibil și personalizabil

  Toate copiile de rezervă sunt personalizabile în conformitate cu un program și frecvență definite în prealabil. Tot ce trebuie să faceți este să configurați tipul de date (fișier independent simplu, server complet sau de backup VmWare, de exemplu) pentru a configura un program care să economisească timp prețios echipelor.
 • Score CyberFit

  Platforma Acronis face posibilă evaluarea rapidă a securității fiecărei stații de lucru sau server datorită Score CyberFit, care măsoară nivelul de protecție a celor mai importanți parametri (Anti-Malware / Backup / Firewall / VPN / criptare disc). Astfel, potențialele puncte slabe pot fi ușor identificate și apoi corectate. Notă: astăzi, această caracteristică este disponibilă numai cu dispozitivele care rulează sistemul de operare Windows.


 • Detectarea vulnerabilității

  Software-ul instalat pe echipamentul inclus în planul de rezervă este, de asemenea, monitorizat pentru a preveni eventuale încălcări. • Protecție împotriva virușilor și a programelor malware

  Odată cu creșterea atacurilor malware și ransomware, companiile nu își pot permite să fie neputincioase. Acronis Cyber Protect Backup include o soluție de protecție împotriva virușilor și a programelor malware, configurabilă în funcție de dorințele și nevoile dvs.


 • Telecomandă

  Abilitatea de a prelua controlul unei stații de lucru de la distanță este un instrument esențial pentru echipele IT, care trebuie să evalueze și să rezolve rapid situațiile considerate critice. Cu funcția de telecomandă, echipele IT nu mai trebuie să multiplice instrumentele și se pot conecta la toate stațiile de lucru prin HTML5 sau printr-un client RDP. Rețineți că această caracteristică este disponibilă numai cu echipamente care rulează sistemul de operare Windows.

 • Controlul dispozitivului pe stațiile de lucru cu backup

  În companii, dispozitivele și dispozitivele conectate se înmulțesc, crescând numărul de surse potențiale de amenințări de care trebuie să fii atent. Acronis Cyber Protect Backup oferă control asupra tuturor dispozitivelor conectate la stațiile de lucru cu backup. Rețineți că această caracteristică este disponibilă numai cu echipamente care rulează sistemul de operare Windows.


 • Sistem complet de raportare

  Diferitele instrumente de monitorizare și control oferă vizibilitate și control asupra securității și integrității dispozitivelor copiate.De ce să alegeți Acronis Cyber Backup de la IKOULA?

 • Găzduire 100% franceză

  Acronis Cyber Backup de la IKOULA garantează suveranitatea totală a datelor companiilor, protejându-le de orice interferență străină care poate proveni din legi precum Cloud Act. Toate datele clienților sunt găzduite în centrele noastre de date, localizate în Franța. Acestea sunt echipate cu cele mai noi tehnologii din punct de vedere al securității și sunt monitorizate de echipele noastre de experți la fața locului 24/24, 7/7.

 • Securizarea întregului parc IT

  Deoarece datele sensibile ale unei companii pot fi localizate pe servere fizice sau virtuale, precum și pe stații de lucru sau chiar pe smartphone-uri, este esențial să securizați întregul parc IT. Astfel, datorită IKOULA, toate datele sunt protejate.

 • Controlul bugetului

  Indiferent de numărul de dispozitive care urmează să fie securizate, facturarea este calculată în funcție de volumul de date stocate și, de asemenea, este ușor de reglat pentru a se adapta nevoilor și schimbărilor companiilor.

 • Acces la date, din întreaga lume

  Cu Acronis Cyber Backup de la IKOULA, este ușor să accesați, să faceți backup sau să restaurați datele (în totalitate sau parțial) de oriunde din lume, și asta numai cu câteva clicuri. .

 • Management simplu și centralizat printr-o interfață web

  Consola web furnizată de Acronis Cyber Backup de la IKOULA permite echipelor IT să gestioneze cu ușurință toate terminalele fizice și virtuale ale companiilor printr-o singură interfață, centralizând toate instrumentele de administrare necesare.
  Acronis capture 1    Acronis capture 2    Acronis capture 3

 • Restaurare instantanee a fișierelor

  Recuperarea datelor se face în câteva secunde de la interfața web, fără a afecta productivitatea afacerii.

 • Criptarea copiilor de rezervă, pentru o securitate sporită

  Toate datele transferate sunt criptate folosind un algoritm de criptare AES-256. Accesul este protejat de o cheie de criptare unică deținută doar de companie și necesară pentru orice recuperare a datelor.

Cum să faceți o copie de rezervă cu Acronis

ÎNTREBĂRI FRECVENTE: Cele mai frecvente întrebări
Vedeți tot Închideți tot
De ce să faceți o copie de rezervă?
Fără o copie de rezervă, companiile pot fi expuse riscului de nerespectare a reglementărilor, la pierderea productivității și a reputației și întârzierea dezvoltării acestora.

Investiția într-o soluție precum copia de rezervă asigură continuitatea afacerii dvs. și vă protejează de:
 • ștergerea neintenționată a fișierelor dvs.
 • malware și ransomware
 • atacuri cibernetice
 • descărcarea de fișiere infectate
 • eroarea umană
Mai mult de 20 % dintre companiile care se confruntă cu pierderi de date sau cu atacuri cibernetice pierd clienți. Iar 40 % dintre acestea își pierd mai mult de 20 % dintre clienți. Dat fiind numărul mare de amenințări menționate mai sus, este important să aveți o copie de rezervă a datelor și fișierelor importante ale companiei, precum:
 • stații de lucru fixe sau portabile pentru utilizatori
 • mașini virtuale
 • servere
 • telefoane mobile
De ce să facem o copie de rezervă în Cloud?
Copiile de rezervă Cloud reprezintă copii securizate externe ale datelor stocate pe servere, PC-uri, dispozitive mobile și sunt accesibile printr-o conexiune la internet. Copiile de rezervă Cloud asigură un nivel crescut de redundanță și siguranță pentru organizațiile care vor să se asigure că datele lor importante vor fi disponibile în cazul unui dezastru la fața locului sau fizic. Un serviciu de tip copie de rezervă în Cloud vă permite să creați automat copii de rezervă complete ale sistemului și să stocați câte versiuni ale copiilor de rezervă doriți.
CookiesPrivacy