X

Aplicațiile Plesk

Administrare web facilitată și îmbunătățită prin intermediul platformei Plesk cu securitate ridicată

Plesk este lider pe piața panourilor de controlde tip multi-platformă.
Plesk este lider pe piața panourilor de control de tip multi-platformă, conceput pentru a furniza o modalitate simplă și practică de administrare a serviciilor dvs. web. Grație interfeței intuitive Plesk, accesibile cu un browser, puteți să creați instantaneu conturi de e-mail, să configurați setările de domeniu, să gestionați fișierele web, să instalați o aplicație, să creați o bază de date, să gestionați accesul FTP și multe altele. Plesk simplifică aceste sarcini, astfel încât să le puteți îndeplini chiar dacă nu dețineți cunoștințe de specialitate legate de comenzile serverului și de script-urile de interpretor.

Creați și extindeți site-ul dvs. web cu un singur clicmai mult de 80 de aplicații sunt disponibile cu un singur clic prin intermediul tuturor pachetelor noastre de găzduire

 • Wordpress
  Wordpress

  WordPress vă furnizează funcții de control pentru căutare și clasificare, înregistrarea și identificarea vizitatorilor dvs. și permite chiar și protejarea cu parolă a unora dintre postările dvs.
  vizitați

 • Drupal
  Drupal

  Drupal este un soft care permite persoanelor, precum și comunităților de utilizatori să publice cu ușurință, să gestioneze și să organizeze o gamă largă de conținuturi pe un site web.
  vizitați

 • Joomla
  Joomla

  Joomla!™ este unul dintre cele mai puternice instrumente existente pentru gestionarea conținutului. Este utilizat în toată lumea, pentru orice tip de site-uri, de la simple pagini web la aplicații complexe pentru afaceri.
  vizitați

 • Magento
  Magento

  Magento reprezintă soluția open-source pentru comerțul electronic, ce oferă flexibilitate și control fără precedent. Magento a fost conceput pornind de la ideea că fiecare proiect bazat pe comerțul electronic este unic în felul său, întrucât nu există două tipuri de afaceri identice.
  vizitați

 • Typo 3
  Typo 3

  TYPO3 este unic datorită cantității și calității caracteristicilor care stau la baza acestuia. Deși există mai mult de 6000 de extensii în „Registrul de extensii”, numit formal TYPO3, următoarele caracteristici sunt incluse fără a instala vreo extensie suplimentară dezvoltată de comunitate.
  vizitați

 • Xoops
  Xoops

  Xoops reprezintă un sistem dinamic de gestionare a conținutului (Content Management System sau CMS), utilizând limbajul PHP. Acest instrument gratuit și ușor de utilizat vă permite să creați site-uri web de toate dimensiunile.
  vizitați

 • Coppermine
  Coppermine

  Coppermine este o aplicație PHP/MYSQL care vă permite să administrați și să creați cu ușurință o galerie de fotografii online. Este similară unui forum în PHP, cu adăugarea de categorii, albume, apoi imagini.
  vizitați

 • MediaWiki
  MediaWiki

  MediaWiki este un motor wiki pentru web. Este utilizat de către toate proiectele fundației Wikimedia, precum și de toate paginile wiki găzduite de Wikia și de multe alte pagini wiki.
  vizitați

 • B2evolution
  B2evolution

  b2evolution este un blog gratuit/motor CMS lansat sub licența GNU GPL. Acest software gratuit, dezvoltat în PHP și cu o bază de date MySQL, este o (ramură) intersecție a blogului b2/cafelog, la fel ca Wordpress.
  vizitați

 • Crafty Syntax
  Crafty Syntax

  CSLH este un program dedicat în întregime pentru asistența clienților, membrilor și vizitatorilor dvs. Oferă un modul de dialog direct cu operatorii, în urma integrării foarte rapide în site-ul dvs. web.
  vizitați

De asemenea
CookiesPrivacy