X

Ce este VxRail?

VxRail este o soluție de hiperconvergență implementată în comun de Dell Technologies și VMware. Pentru a o defini în câteva cuvinte, este o platformă care își propune să optimizeze infrastructurile de centru de date (SDDC).

Cum funcționează VxRail?
Cele două obiective principale sunt facilitarea desfășurării sarcinilor de muncă și executarea sarcinilor operaționale de zi cu zi. Concret, este vorba de promovarea scalabilității pentru a atinge puterea de calcul necesară pentru diferite aplicații. Astăzi, VxRail este soluția numărul unu de pe piață datorită multitudinii de modele de aparate, care face parte din „stiva” VMware, potrivită pentru orice scop. Impactul acestei tehnologii asupra companiilor este impresionant. Conform diferitelor studii, peste 85% dintre companii cred că adoptarea unei soluții HCI le-a crescut semnificativ agilitatea.

VxRail este cea mai bună soluție all-in-one. Acest lucru reduce considerabil timpul de instruire și configurare, limitând în același timp anumite riscuri de incompatibilitate. În plus, capacitatea sa mare de automatizare îi permite să se concentreze mai mult pe aplicațiile de afaceri ale clientului.

În concluzie, VxRail promovează libertatea operațională și permite companiilor să anticipeze mai bine nevoile pentru a-și planifica evoluția.Care sunt avantajele VxRail?
Centralizarea componentelor VMware

Capacitate de stocare extensibilă în funcție de nevoile dvs., care se bazează pe serviciul de stocare vSAN pentru gestionarea sarcinii maxime. VxRail este singurul sistem HCI integrat, preconfigurat și testat pentru VMware și vSAN.

Integrați platforma în mediul dvs. actual

vSAN permite o mai bună gestionare și control al costurilor și riscurilor. Astfel, întregul ecosistem VMware este încorporat, preconfigurat și testat în prealabil.

Maior desempenho para seus aplicativos

Sarcinile de lucru sunt mai bine distribuite, iar cele mai critice aplicații vor beneficia de resurse garantate pentru a asigura performanță și fiabilitate. Astfel, încărcările aplicației sunt operaționale în orice moment.

Instrumentul pentru a face primii pași către norul hibrid

VxRail încorporează un strat de infrastructură hiperconvergată care oferă întreprinderilor o experiență completă "la cheie". În cele din urmă, toate aceste beneficii contribuie la reducerea cât mai mult a timpului de introducere pe piață. Aceasta este una dintre principalele motivații pentru utilizarea VMware, întrucât „timpul până pe piață” este foarte redus, utilizatorii putând să se concentreze pe deplin asupra activității lor de bază.

CookiesPrivacy