X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Drupal cu 1 singur clic în Cloud-ul dvs. public

Drupal este un CMS, i. e. un sistem de gestionare a conținutului conceput pentru crearea și personalizarea site-urilor web. Dacă WordPress este sistemul de gestionare a conținutului numărul unu, Drupal are, de asemenea, o comunitate mare și în continuă creștere, dovadă a eficacității acestui CMS și a numeroaselor avantaje pe care le oferă. Deci, de ce ar trebui să folosiți Drupal în loc de un alt sistem de gestionare a conținutului? Să explicăm.
 • Versiune: Drupal 8
 • Sistem de operare: Linux Debian 9
 • Incluse: LAMP (Linux, Apache 2, MySQL, PHP)

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicDrupal: de ce să alegeți acest CMS ?

Drupal facilitează crearea de tot felul de site-uri web

Drupal este atât de popular pe web datorită versatilității sale și a numeroaselor module pe care le oferă utilizatorilor. Grație acestora, este posibil să creați orice tip de site web: de exemplu, un blog, un site de prezentare, o platformă de companie, un magazin online, un forum sau un director etc.


Un CMS care oferă posibilități nelimitate de personalizare

Într-adevăr, cu Drupal, este absolut posibil să vă imaginați un site care să se potrivească perfect imaginii dvs. De la alegerea șablonului până la crearea de meniuri, diversitatea fonturilor sau aspectul subsolului, totul este configurat pentru a da frâu liber imaginației dvs. Care sunt factorii care fac posibilă această personalizare?

 • Diversitatea modulelor: pe lângă numărul lor mare, modulele Drupal sunt rapide și eficiente. Grație acestora, dezvoltarea web devine mai simplă pentru toți și, mai ales, pe un site web pot fi adăugate diverse funcționalități. Astăzi, există peste 15.000 de module disponibile pe versiunile Drupal 7 și 8. Acestea au legătură cu securitatea platformei dvs., cum ar fi rețele sociale, SEO, sondaje și copii de rezervă etc.
 • Opțiunea de a modifica modulele așa cum doriți: Drupal este un CMS open source. Drept urmare, toate modulele alese de dvs. pot fi modificate pentru a se potrivi nevoilor dvs. Acesta este un avantaj care nu trebuie trecut cu vederea.
 • Un CMS pentru a simplifica activitatea dezvoltatorilor: într-adevăr, cu modulele de personalizare, dezvoltatorii vor putea economisi timp în procesul lor creativ. Pentru începători, este, de asemenea, o oportunitate de a simplifica activitatea desfășurată, grație unui sistem puternic, practic și funcțional de gestionare a conținutului.

Comunitatea Drupal: un adevărat avantaj

Comunitatea Drupal crește permanent. Această comunitate oferă avantaje considerabile pentru creatorii de site-uri web:

 • Găsiți ajutor în cazul unei probleme: aveți dificultăți cu unul dintre modulele Drupal? Aveți întrebări despre cum funcționează CMS? În acest caz, prin intermediul numeroasele forumuri, veți putea adresa întrebările dvs. experților care vă vor putea răspunde și ghida. Pe lângă faptul că este vastă, această comunitate este deosebit de receptivă.
 • Căutați un dezvoltator expert: mulți dezvoltatori s-au specializat în publicarea de site-uri web pe Drupal. Deci, dacă doriți să economisiți timp și aveți posibilitatea, de ce să nu contactați unul dintre acești experți, care poate crea platforma pentru dvs.? Așadar, măriți-vă șansele de reușită beneficiind de cunoștințele și abilitățile unui dezvoltator specializat în acest CMS și beneficiind de un site funcțional care răspunde nevoilor dvs.

Un CMS fiabil și sigur

Crearea unei platforme online presupune utilizarea unui CMS care asigură funcționalitatea și securitatea acesteia. Așadar, alegeți Drupal și bucurați-vă de numeroasele avantaje ale acestuia.

 • Capacitatea de a gestiona un trafic ridicat: acest cadru este conceput pentru a găzdui și gestiona cel mai bine un număr mare de vizite zilnice, prin urmare, este esențial pentru activitățile comerciale electronice și site-urile web ale companiilor. Aveți de gând să înregistrați un nivel ridicat de trafic pe site-ul dvs. web? În acest caz, ar trebui să pariați categoric pe Drupal. Același lucru este valabil dacă platforma dvs. urmează să fie complexă sau va avea o structură dificilă.
 • Actualizări periodice ale corecțiilor: această actualizare este realizată atât de comunitatea de utilizatori/dezvoltatori Drupal, cât și de departamentul de securitate al CMS-ului. De asemenea, optând pentru această soluție, este posibil să vă protejați împotriva riscurilor de piraterie, des întâlnite pe web.
 • Gestionare simplă a setărilor de securitate din interfață: mai multe module dedicate securității pot fi ușor instalate pe interfața Drupal, unde puteți gestiona, de asemenea, diferiții parametri de protecție a platformei dvs. Acesta este încă un avantaj important pentru site-urile care au ca scop găzduirea unui trafic ridicat.

Drupal vă permite să vă optimizați SEO

În acest moment, după cum știți, prezența pe rețelele de socializare, adăugarea de flux pe pagina profesională și generarea unei comunități în jurul companiei, blogului sau proiectului dvs. sunt esențiale pentru a obține referințe cât mai bune. Drupal este un CMS care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți în mod semnificativ SEO.

 • Drupal integrează elemente ale rețelelor de socializare: din interfața dvs., puteți gestiona cu ușurință hashtag-uri, tweet-uri, etichete etc. În acest fel, este mai ușor să controlați diferitele mijloace de comunicare socială, precum și comunitatea dvs., dintr-o singură platformă.
 • Module concepute pentru SEO: modulele SEO disponibile pe Drupal sunt numeroase și sunt concepute, printre altele, pentru a facilita modificarea adreselor URL ale dvs., pentru a optimiza vizibilitatea dvs. pe motoarele de căutare și pentru a crea conținut structurat și fără erori etc. Ca dovadă a nivelului ridicat de eficiență a acestui CMS, multe entități din industria editorială îl folosesc pentru a-și intensifica SEO.

Drupal este cu siguranță cel mai bun sistem de gestionare a conținutului pe care îl puteți alege, indiferent dacă sunteți o IMM, o companie mare sau chiar o persoană particulară. Grație numeroaselor sale soluții de personalizare, acest CMS este de asemenea fiabil și sigur și oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a dezvolta un site web care să se potrivească imaginii lor.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy