X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați GitLab cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public

GitLab este un software open source bazat pe Git. Dispune de mai multe funcționalități, inclusiv caracteristici Wiki, un sistem de urmărire a erorilor, integrare și livrare continuă. Acest software dezvoltat de GitLab Inc este deja utilizat de numeroase companii mari precum IBM/SONY/NASA/ALIBABA/ORACLE.


Videoclip pentru instalarea cu un singur clicCe este GitLab?

GitLab poate fi folosit și „De la idee la producție”. Este într-adevăr o platformă concepută pentru dezvoltatorii moderni. Permite gestionarea unui proiect de la A la Z cu o singură aplicație. Vă prezentăm câteva dintre utilizările acesteia:

  • Gestionarea codurilor sursă
  • Testare de programe
  • Găzduire de proiecte web
  • Caracteristici de securitate (disponibile în versiunea profesională, sub licență EE)

GitLab este instrumentul perfect pentru lucrul în colaborare eficient. Opensource și gratuit, GitLab este susținut de o comunitate foarte mare care lucrează zilnic la îmbunătățirea acesteia.

GitLab pentru cine?

Folosită în principal de dezvoltatori pentru gestionarea proiectelor personale, GitLab gestionează caracteristicile Git clasice (crearea și etichetarea problemelor, atribuirea sarcinilor...), dar și caracteristici noi precum testarea programelor, de exemplu.

GitLab este disponibilă, de asemenea, cu licență pentru versiunea pentru întreprinderi.

GitLab este alternativa perfectă la GitHub, achiziționat recent de Microsoft (2018). Cele două programe software folosesc același limbaj, creatorii doar au adăugat câteva caracteristici noi.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy