X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Gravitee cu un singur clic
în cloud-ul dvs. public

Gravitee.io este un manager API open source francez conceput pentru a vă ajuta să gestionați diferitele dvs. API. Gravitee.io poate fi utilizat pentru: dezvoltarea aplicației web sau mobile, proiecte IoT sau pentru securizarea API-urilor dvs. cu Gravitee Access Manager.
Videoclip pentru instalarea cu un singur clicGravitee, proiectat pentru dezvoltatorii moderni

  • Principalele utilizări ale Gravitee.io:
  • dezvoltare de aplicații web
  • dezvoltare de aplicații mobile
  • dezvoltare de proiecte IoT
  • securizați-vă API-urile cu Gravitee Access Manager

De ce să utilizați un manager API?

Proiectele primei aplicații erau monolitice și erau construite în jurul unui singur fișier de cod. Dar proiectele au devenit din ce în ce mai complexe, iar numărul de linii de cod a crescut rapid, fișierele devenind astfel mai dificil de depanat. Mai mult, un format cu un singur fișier creează, de asemenea, probleme în ceea ce privește optimizarea codului, de exemplu, din cauza numărului mare de linii de cod. În ceea ce privește scalabilitatea, dezvoltatorii au trebuit să anticipeze încă de la începutul proiectului nevoile viitoare ale sarcinilor de lucru extinse pentru a evita orice disfuncție sau comportament nedorit. În plus, cu un format monolitic, nu se poate obține o fiabilitate maximă.

Profesioniștii au fost nevoiți să se adapteze și să împartă fiecare parte a unui proiect în „micro-proiecte” care ar putea interacționa unul cu celălalt prin intermediul mesajelor (apel către serviciul web REST).

Conceput special pentru a crea aplicații sau proiecte IoT, Gravitee.io are mai multe avantaje în comparație cu concurenții săi:
În primul rând, este un proiect francez, aspect important în ceea ce privește cele mai recente reglementări internaționale privind datele cu caracter personal. De exemplu, Legea Cloud din S.U.A sau RGPD în Europa. Apoi, în plus față de faptul că este un manager API clasic, Gravitee.io este și un Gateway API. Înseamnă că Gravitee.io vă permite, de asemenea, să asigurați accesul API-ului dvs. cu un sistem de simboluri de securitate (cf: Gravitee Access Manager). După cum am menționat anterior, este o soluție open-source, deci este ușor scalabilă cu inserturi (unele există deja, altele ar putea fi dezvoltate de oricine în limbajul Java). Arhitectura este de asemenea adaptabilă pentru a se potrivi cu sarcinile de lucru extinse. În concluzie, Gravitee.io are caracteristici de autentificare și stocare native (spre deosebire de toți concurenții săi).

Pentru a instala Gravitee.io, veți avea nevoie de următoarele elemente:

Cunoștințe de bază despre Java, un depozit de date (precum MongoDB sau Elastic Search) și două componente obligatorii: Gateway și Manager.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy