X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați InfluxDB cu un singur clic în cloud-ul dvs.
public

InfluxDB este un instrument de gestionare a bazelor de date dezvoltat în limbajul Go și distribuit sub licență MIT. Este un software gratuit și open-source.
InfluxDB vă permite să monitorizați și să gestionați eficient și în timp real întreaga infrastructură (servere, containere, baze de date...) și aplicațiile dvs. Știm că noile tendințe redefinesc conceptul DevOps, de exemplu, înmulțirea micro-serviciilor, a containerizării sau a Cloud-urilor hibride. Cu InfluxDB, veți putea controla toată infrastructura dvs., fie că este vorba de PaaS, SaaS, site-uri web sau aplicații.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicAvantajele oferite de InfluxDB

  • Precizie și monitorizare în timp real: InfluxDB vă permite să valorificați rapid datele dvs. De exemplu, puteți identifica cu ușurință tipare sau puteți anticipa tendințele.
  • Inserturi: utilizați inserturi existente sau creați propriile dvs. inserturi pentru a se potrivi cu mediul dvs. unic.
  • Automatizare: InfluxDB vă permite să creați alerte cu praguri dinamice pentru funcțiile definite de utilizator, să faceți corespondența dintre parametri și tipare sau să calculați anomaliile statistice.
  • Livrare continuă: datorită scalabilității, flexibilității și fiabilității sale, InfluxDB permite monitorizarea avansată, dar și crearea de valoare comercială.
  • Monitorizarea performanței rețelei: disponibilitatea rețelei, capacitatea de reacție și consumul de lățime de bandă sunt cei trei piloni pentru a putea obține o imagine completă a performanței rețelei.
Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy