X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați ISP CONFIG cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public

ISP Config este o interfață de administrare a serverelor bazată pe web pentru Linux. Sub licență BSD, ISP Config ușurează gestionarea diferitelor servicii legate de găzduire web. De exemplu, gestionarea unuia sau a mai multor site-uri web, servicii de e-mail, servicii DataBase (ca MySQL), comenzile Cron sau DNS.
Videoclip pentru instalarea cu un singur clicISP CONFIG, o interfață de gestionare a serverelor

Pentru cei care sunt deja familiari cu PLESK, ISP Config este foarte asemănător, cu excepția faptului că este complet gratuit de utilizat.

Acest software open-source ajută, de asemenea, la securizarea infrastructurii dvs. cu gestionarea certificatelor SSL, controlul filtrului sau instalarea de firewall.

ISP Config se potrivește cu aproape toate distribuțiile Linux (Debian 5-10/Ubuntu 8.10-18.04/CentOS 5.2-7) Fedora 10 și 12_15 sau OpenSuSE 11.1 – 12.3).

Utilizarea ISP Config este foarte accesibilă chiar și pentru un utilizator care nu este familiarizat cu Linux, grație interfeței web.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy