X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Jenkins cu un singur clic în Cloud-ul dvs.
public ?

Jenkins este un instrument de integrare continuă creat în Java, bazat pe codul lui Hudson. Jenkins poate fi, de asemenea, utilizat cu Python și NodeJS. Software-ul poate fi rulat și într-un container Servlet (de exemplu, Apache Tomcat) sau într-un mod autonom cu un server dedicat.
Vidéo d'installation One ClickGestionare servere web

Avantajele Jenkins

  • Jenkins este conceput special pentru a se potrivi fiecărei etape din proiectul dvs.: De la compilare la modul în care este împins codul către sisteme vizate.
  • Efectuează teste și rezolvă erorile de cod.
  • Interacționează cu sisteme de gestionare precum CVS sau Git.
  • Efectuează, de exemplu, proiecte pe Apache Ant și Apache MAven, dar și scenarii arbitrare în Unix Shell.
  • Jenkins poate permite și programe de gestionare, precum și programe pentru scenarii.

Cine poate utiliza JENKINS ?

JENKINS este adaptat pentru echipe de dezvoltatori, indiferent de mărimea acestora. Într-adevăr, fiecare acționar își poate introduce codul într-un instrument de depozitare a codurilor, precum Github, apoi, JENKINS răspunde modificărilor codului și îl elaborează. Elaborarea va șterge fiecare eroare din cod. În concluzie, JENKINS reprezintă instrumentul potrivit pentru integrarea sau livrarea continuă (IC/LC).

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy