X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Jitsi Meet cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public?

Jitsi este o aplicație pentru mesageria instant prin intermediul unei platforme gratuite open-source. În esență, această aplicație combină vocea prin IP (VoIP) și videoconferințele. Jitsi Meet se află pe lista software-urilor gratuite recomandate de guvernul francez.
Jitsi funcționează în cadrul mai multor sisteme, inclusiv pe aproape toate distribuțiile GNU/Linux, Solaris, Mac OSX, precum și pe Jitsi Windows.
Inițial, Jitsi Meet a integrat conferințele audio doar prin SIP, dar în 2011, la funcționalitatea acesteia cu Jungle au fost adăugate și videoconferințele. De atunci, Jitsi a devenit una din cele mai populare aplicații open-source, pentru lucrul la distanță, de exemplu.
În ceea ce privește tehnologia, Jitsi este codată, în primul rând, în JAVA (Cadrul OSGi)
Jitsi Meet este disponibilă în catalogul de la IKOULA care cuprinde aplicații preinstalate. Poate fi implementată în Cloud-ul dvs. în mai puțin de 3 minute, permițându-vă să creați și să configurați toate videoconferințele într-un mod complet securizat.

Vidéo d'installation One ClickJitsi, videoconferință open source

Jitsi pune accent foarte mare pe securitate: modul în care funcționează face ca aplicația să fie una sigură. Spre deosebire de alte sisteme, sălile de conferință nu sunt create în avans. Acestea sunt create din momentul în conectării primului utilizator, și până în momentul deconectării ultimului utilizator, după care sala este ștearsă automat. În consecință, utilizatorii rău intenționați nu pot viza în avans o sală de conferință și accesa informații sau date confidențiale.

Caracteristici

Jitsi are foarte multe funcții. Într-adevăr, acest software gratuit merge împotriva curentului privind aplicațiile similare, care își pun, în general, la dispoziție, cele mai avansate caracteristici contra unor abonamente plătite. Pe lângă faptul că este de înaltă calitate, Jitsi Meet permite utilizatorilor acestuia să beneficieze în mod gratuit de toate caracteristicile acestuia, care includ:

  • Criptare integrată nativ (în SIP și XMPP) prin intermediul diferitelor protocoale.
  • Servicii gratuite de telefonie VoIP cu alți utilizatori.
  • Servicii de telefonie fixă și mobilă prin internet prin intermediul SIP
  • Funcționalitate cu privire la partajarea ecranului, acum mai mult decât esențială pentru lucrul la distanță.
  • Un editor de text cu care să lucrați în colaborare.
  • Poate fi utilizat pe o mulțime de platforme.
  • Calitate audio foarte bună, în cazul în care conexiunea la internet permite acest lucru.
  • Conexiune cu alte protocoale prin intermediul portalurilor XMPP, pentru a trimite SMS-uri sau e-mailuri, de exemplu.
Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy