X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum se instalează Joomla! în 1 clic pe cloud-ul tău public?

Joomla! este un CMS (Content Manager Service) sau un sistem de gestionare a conținutului gratuit, open source și gratuit. Codul este scris în PHP și Joomla! folosește o bază de date MySQL.
Din punct de vedere istoric, dezvoltarea Joomla! provine dintr-o discordie între dezvoltatorii proiectului și compania-mamă Mambo. Mambo nu a respectat principiile sursei deschise, deci a avut loc o divizare internă.

Prin urmare, dezvoltatorii care apără un proiect open source s-au îndepărtat de proiectul inițial, numit și Manbo, pentru a crea entitatea OpensourceMatters. După o fază de consultare, membrii proiectului au lansat prima versiune Joomla! (care înseamnă „unită” în arabă) bazată pe o furcă anterioară a lui Mambo. Versiunea 1.0.0 a fost lansată în 2005.
Pentru a utiliza Joomla! și beneficiați de avantajele sale, este posibil să îl instalați în mai puțin de 3 minute datorită tehnologiei One Click dezvoltată de IKOULA. Deja preconfigurată, aplicația Joomla! poate fi instalat pe o mașină virtuală cu doar câteva clicuri la momentul implementării, dar și pe un server dedicat prin utilizarea unui script.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicCaracteristicile Joomla!

Joomla! este unul dintre cele mai populare CMS de pe piață, are câteva caracteristici grozave care au fost dezvoltate în timpul existenței sale.
Printre caracteristicile acceptate, putem cita, de exemplu, fluxuri RSS, un sistem „Știri”, capacitatea de a imprima pagini, gestionarea blogurilor, sondaje și cercetări.

Avantajele Joomla!

  • CMS multilingv: Joomla! acceptă 64 de limbi, făcându-l un instrument universal care poate fi utilizat în întreaga lume.
  • Proiectul este susținut de o comunitate foarte mare de dezvoltatori și furnizori de servicii care pot sprijini companiile în construirea proiectului lor.
  • Funcția „Actualizare în 1 clic” facilitează foarte mult actualizările și face accesibilă utilizarea Joomla! la cei mai neofiti.
  • Gestionarea conținutului, bannere, contacte, șabloane și utilizatori.

Personalizarea Joomla!

  • Este posibil să adăugați noi funcționalități prin implementarea de noi plugin-uri (module sau componente).
  • Codul pentru Joomla! poate fi, de asemenea, modificat, dar acest lucru va necesita unele cunoștințe de dezvoltare (în special PHP).
  • Utilizatorii pot alege, de asemenea, să schimbe afișajul și să își creeze propriile șabloane.
CookiesPrivacy