Soluția de copiere de rezervă pentru
companii de toate dimensiunile.

Asigurați-vă protecția datelor și continuitatea activității dvs. cu soluția
de backup IT pentru companii Acronis Cyber Backup de IKOULA.

Acronis Cyber Backup de IKOULA este o soluție dedicată de backup IT pentru companii, ușor de utilizat și de încredere. În combinație cu toate tipurile de activități și cu orice volum de muncă, această soluție profesională de backup cloud oferă protecție totală a datelor, de la cel mai mic fișier la serverul fizic sau virtual, inclusiv toate stațiile de lucru și dispozitivele mobile. Nu vă riscați să vă pierdeți datele sensibile și, astfel, să vă vedeți întreprinderea închisă, cu pierderea veniturilor și nemulțumirea clienților. Asigurați continuitatea afacerilor neperformante, grație unei soluții de backup IT centralizate, controlând în același timp costurile dvs.

Copia de rezervă Cloud IKOULA, de la AcronisConfigurați spațiul dvs. de stocare

Copia de rezervă Cloud Ikoula de la Acronis
50 GB
sau 9,99 € FĂRĂ TVA/LUNĂ

50 GB 5 000 GB

Alegeți spațiul dvs. de stocare
Creați și activați copia de rezervă Cloud Ikoula

Alegeți o perioadă de valabilitate a abonamentului


Caracteristici principale ale ofertei ACRONIS Cuber Backup de IKOULA:
Copie de rezervă Cloud Acronis
 • Managementul simplu și centralizat printr-o interfață web

  ACRONIS Cyber Backup de IKOULA vă permite să gestionați ușor și de la distanță toate terminalele fizice și virtuale ale companiei. Cu o consolă web de rezervă și restaurare multi-chiriaș, puteți atribui lucrări de rezervă la una sau mai multe stații de lucru, dispozitive mobile sau servere.
  Copie de rezervă Cloud Acronis     Acronis     Acronis

 • Backup IT flexibil și personalizabil, fără întrerupere de afaceri

  Toate copiile de rezervă sunt personalizabile în funcție de o programare și frecvență definită de dvs. Va trebui să configurați doar tipul de date care vor fi salvate (un singur fișier independent, un server complet sau chiar backup-uri Vmware), iar Acronis va avea grijă de restul, fără a vă afecta afacerea.

 • Restaurarea fișierului instant

  Datorită interfeței web, aveți acces securizat la toate datele de rezervă și puteți restaura orice fișier în câteva secunde, atunci când aveți nevoie și din orice locație. Indiferent dacă este un fișier mic sau un întreg sistem, recuperarea devine instantanee, menținând businessul productiv.

 • Criptarea copiilor de rezervă pentru o mai mare securitate

  Toate datele pe care le transferați sunt criptate folosind un algoritm de criptare AES-256. Accesul lor este protejat de o cheie de criptare unică, fără de care recuperarea datelor este imposibilă.

Cum să faceți o copie de rezervă cu AcronisBeneficii Acronis Din oferta Acronis Cyber Backup de IKOULA
 • Copia de rezervă Cloud

  asigură siguranța datelor dvs. în cazul unui dezastru în locația fizică unde este utilizată

 • Implementare ușoară

  prin intermediul consolei web fără vreo instalare anume

 • Copie de rezervă a datelor în Franța

  într-un centru de date securizat, deținut de IKOULA în Aisne

 • Facturare și scalabilitate stocare

  indiferent de numărul de terminale cărora trebuie să li se facă o copie de rezervă, este taxată doar cantitatea de stocare. Vă puteți actualiza abonamentul conform necesităților dvs. și fără să faceți vreo investiție.

 • Asistență privind protecția a mai mult de 20 de platforme

  Windows, Linux, PC și Mac, 8 dintre cei mai obișnuiți hipervizori, dispozitive mobile iOS și Android, baze de date SQL, servere EXCHANGE etc. (lista detaliată aici: fișiere ale resurselor cărora li se poate face o copie de rezervă)


ÎNTREBĂRI FRECVENTE: Cele mai frecvente întrebări

Vedeți tot Închideți tot
De ce să faceți o copie de rezervă?
Fără o copie de rezervă, companiile pot fi expuse riscului de nerespectare a reglementărilor, la pierderea productivității și a reputației și întârzierea dezvoltării acestora.

Investiția într-o soluție precum copia de rezervă asigură continuitatea afacerii dvs. și vă protejează de:
 • ștergerea neintenționată a fișierelor dvs.
 • malware și ransomware
 • atacuri cibernetice
 • descărcarea de fișiere infectate
 • eroarea umană
Mai mult de 20 % dintre companiile care se confruntă cu pierderi de date sau cu atacuri cibernetice pierd clienți. Iar 40 % dintre acestea își pierd mai mult de 20 % dintre clienți. Dat fiind numărul mare de amenințări menționate mai sus, este important să aveți o copie de rezervă a datelor și fișierelor importante ale companiei, precum:
 • stații de lucru fixe sau portabile pentru utilizatori
 • mașini virtuale
 • servere
 • telefoane mobile
De ce să facem o copie de rezervă în Cloud?
Copiile de rezervă Cloud reprezintă copii securizate externe ale datelor stocate pe servere, PC-uri, dispozitive mobile și sunt accesibile printr-o conexiune la internet. Copiile de rezervă Cloud asigură un nivel crescut de redundanță și siguranță pentru organizațiile care vor să se asigure că datele lor importante vor fi disponibile în cazul unui dezastru la fața locului sau fizic. Un serviciu de tip copie de rezervă în Cloud vă permite să creați automat copii de rezervă complete ale sistemului și să stocați câte versiuni ale copiilor de rezervă doriți.