X

Cum găzduiți un site web?

Există mai multe tipuri de site-uri web (site de prezentare, blog, site instituțional, platformă de schimb...) și există multe soluții posibile de găzduire. Nu este, întotdeauna, ușor, să alegeți soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Gama largă de produse de la Ikoula satisface majoritatea acestor nevoi.Avantajele soluțiilor de găzduire de la Ikoula
Serviciu clienți

Ikoula face tot posibilul să acorde asistență clienților săi și să se asigure de faptul că aceștia au parte de cea mai bună experiență privind găzduirea. Asistența tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar tehnicienii sunt gata să intervină în mai puțin de o oră. Mai mult, echipele companiei Ikoula intervin de îndată ce o problemă a fost identificată, chiar dacă dvs. nu ați observat-o.


Operații gestionate

Pentru a vă ajuta să vă gestionați infrastructura, Ikoula oferă servicii de subcontractare care elimină nevoia unui administrator de sistem de rețele. Abonându-vă la aceste oferte de subcontractare, puteți încredința companiei Ikoula supravegherea serverelor dvs. și să personalizați procedurile de intervenție. La nivelul principal, Ikoula se îngrijește de întreaga administrare a infrastructurii dvs., iar dvs. trebuie doar să vă gestionați site-ul fără să vă îngrijorați în legătură cu găzduirea acestuia.Găzduit în Franța

Uneori, este important, mai ales în cazul site-urilor instituționale, să vă găzduiți site-ul pe teritoriu francez sau european. Ikoula respectă aceste obligații, întrucât deține propriile centre de date în Franța (Champagne-Ardenne și Hauts-de-France).Alegerea soluției potrivite de găzduireAlegerea soluției de găzduire a site-ului dvs web nu depinde de tipul de site web ci, mai presus de orice, de traficul estimat pe site. Ikoula oferă diverse soluții care se adaptează diferitelor dimensiuni de site, dar și diferitelor niveluri de utilizatori: Găzduire WordPress , găzduire partajată și CloudIkoulaOne.
Găzduire WordPress
IKL WordPress este cea mai bună soluție de găzduire, foarte ușor de utilizat pentru blogul sau site-ul WordPress. Printr-un singur clic, puteți instala ultima versiune de Wordpress, cu o selecție de cele mai bune extensii și teme. Pachetul mai include un nume de domeniu, o adresă IPv6 dedicată și un certificat SSL. Este soluția simplă și atotcuprinzătoare pentru micile nevoi.
Pentru a afla mai multe

Găzduire partajată
IKL WordPress reprezintă soluția cu WordPress preiinstalat, dar este, de asemena, posibil, să alegeți o găzduire partajată fără această opțiune. Ikoula oferă mai multe produse care corespund unor nevoi diferite și care sunt disponibile prin sistemele de operare Linux sau Windows. Aceste soluții partajate de găzduire satisfac micile nevoi, permițându-vă, în același timp, să vă instalați personal aplicațiile dorite, precum WordPress, Drupal, Joomla...
Pentru a afla mai multe

CloudIkoulaOne
CloudIkoulaOne reprezintă o soluție personalizată adaptată continuu la nevoile dvs. Poate gestiona atât o mașină simplă cât și infrastructuri complexe ce implică rețele de mașini virtuale multiple. Această flexibilitate vă permite o scalabilitate temporară a platformei dvs. (de exemplu: un eveniment deosebit în sectorul dvs. de activitate) sau o scalabilitate permanentă (de exemplu, în cazul creșterii popularității dvs.). Un produs original multifuncțional, CloudIkoulaOne încorporează implicit caracteristici de securitate precum Firewall, VPN și echilibrarea încărcării de care veți avea nevoie pentru a asigura rezistența magazinului dvs. online, toate printr-o gestionare simplificată.
Pentru a afla mai multe

Articole interesante:


Cum să creați un site web

Cum să alegeți un server virtual

Amintiți-vă să vă rezervați numele de domeniu

Uneori, este foarte dificil să găsiți cel mai bun nume pentru site-ul dvs. web. Situația poate deveni foarte frustrantă atunci când numele ideal de domeniu nu mai este disponibil. Aduceți-vă aminte să vă rezervați acum numele de domeniu pentru a asigura disponibilitatea acestuia. Ofertele partajate de găzduire de la Ikoula includ implicit un nume de domeniu, dar acesta nu este și cazul altor tipuri de găzduire (de exemplu, CloudIkoulaOne). În aceste cazuri, va trebui să achiziționați un nume de domeniu, lucru esențial pentru a vă crea site-ul de internet.

Pentru a afla mai multe

Vedeți produsele
Aveți nevoie de mai multe informații?Cereți sfatul specialiștilor noștri Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy