OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Minecraft cu un singur clic pe Cloud-ul dvs. public?

Minecraft este un joc video de tip sandbox, publicat oficial în luna noiembrie a anului 2011. De atunci au fost efectuate nenumărate modificări, iar Minecraft se bucură, în prezent, de un val de popularitate în toată lumea. Inițial, jocul a fost conceput să ruleze pe un browser web, dar în prezent există mai multe versiuni (PS4/XBOX/dispozitiv mobil...)
Minecraft încurajează creativitatea participanților, iar jocul a devenit rapid unul clasic, mai ales datorită versiunii multiplayer. În 2019, mai mult de 112 milioane de persoane jucau Minecraft, fiind una dintre cele mai mari comunități care jucau un joc video.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicDe ce ar trebui să instalați serverul Minecraft pe Cloud IKOULA One ?

În primul rând, Cloud IKOULA One, care este soluția de tip Cloud de la IKOULA, vă garantează o găzduire franceză într-unul din centrele noastre de date. În concluzie, datele jucătorilor vor fi mai în siguranță. Mai mult, în cazul în care comunitatea dvs. este situată în Franța, deținerea unui server în Franța reprezintă un adevărat avantaj în ceea ce privește viteza de conexiune (latența).

Grație Cloud IKOULA One, veți putea porni, întrerupe sau opri serviciile dvs. la cerere, ceea ce reprezintă un mare avantaj al tehnologiei de tip Cloud.

În plus, prin intermediul infrastructurii de tip Cloud, scalabilitatea nu mai reprezintă o problemă. Dacă comunitatea dvs. este în creștere și infrastructura dvs. va crește. Veți putea face față oricărui volum de muncă. Nu va trebui să căutați un nou server cu mai multe sloturi de conexiune. Într-adevăr, informatica în Cloud vă permite să vă adaptați infrastructura la nevoile dvs.

Apoi, prin intermediul Cloud IKOULA One, vă furnizăm cele mai recente versiuni și actualizări ale serverului Minecraft, puteți, de asemenea, realiza instantanee ale serverului dvs. sau migra întreaga dvs. infrastructură...

În concluzie, alegerea unei găzduiri de la IKOULA reprezintă și alegerea unei găzduiri durabile, a unei asistențe 24/7/365 și a unei tehnologii inovatoare.

Care sunt principalele avantaje ?

  • Viteză de conexiune
  • Infrastructură scalabilă
  • Versiuni actualizate
  • Porniți/Întrerupeți/Opriți serviciul dvs. la cerere
Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.