OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați MinIO cu un singur clic pe Cloud-ul dvs. public

MinIO reprezintă o soluție de stocare de tip open source creată în 2014. Ușor de utilizat, rapid de învățat și foarte eficientă, MinIO se adaptează rapid la aplicațiile Cloud. Software-ul este dezvoltat în limbajul Go și include același API ca Amazon S3. Acesta oferă soluția potrivită pentru un utilizator care dorește să părăsească AWS. Utilizatorul respectiv va trebui, doar, să modifice, fișierul de setare.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicMinIO, soluția de stocare a obiectelor de tip open-source

Această soluție de stocare este dezvoltată sub licență Apache și funcționează în cadrul unui container Docker. Aparține unei generații noi de dezvoltare bazate pe Docker și de conducere sub Kubernetes. Este disponibilă pentru Linux, Windows, și MacOS. Poate fi instalată pe un NAS, un server X-86 sau pe un ARM. Acceptă, de asemenea, diferite SDK-uri (de exemplu: Go, Java, Javascript și Python.)

Pentru a simplifica vizualizarea fișierelor din cadrul bazelor dvs. de date, MinIO este dotată cu o interfață web utilă și ușor de utilizat. În caz că nevoile dvs. evoluează, nu este nici o problemă, deoarece software-ul este scalabil, astfel, puteți duplica multiple mașini din aceeași sursă de date.

Această soluție de containere este, în prezent, în tendințe, iar MinIO deja a fost descărcată de 500 000 de ori. Este întreținută de o comunitate foarte vastă (mai mult de 125 de persoane care contribuie la cod în prezent).

Înțelegerea virtualizării prin containere.

Virtualizarea prin containere vă permite crearea aceluiași sistem de operare în cadrul diferitelor medii virtuale pentru a permite realizarea unei aplicații. Acele medii virtuale se numesc containere și au propriul lor sistem de fișiere,CPU, RAM ș.a.m.d...Fiecare aplicație localizată în cadrul unui container poate stoca propria sa bibliotecă de fișiere.

Dacă medii diferite au aceeași construcție (adică, același sistem de operare), acest lucru nu va fi inclus. Acestea vor fi separate unele de altele. Astfel, pentru a permite implementarea containerelor, nu va mai trebui să instalați sistemul de operare încă o dată. Aceasta reprezintă principala diferență dintre mașinile virtuale (VM) și virtualizarea prin containere.

Prin intermediul sistemelor de operare partajate între diferite medii, containerele pot comunica unele cu altele. Pricipalul avantaj al acestei soluții îl reprezintă simplitatea de a muta aplicațiile: necesită mai puține resurse.

De ce ar trebui să utilizați MinIO?

Sunt posibile diferite utilizări, cu toate acestea, obiectivul principal este utilizarea dezvoltării aplicației în cadrul Cloud, la fel ca multe alte soluții de containerizare. Putem accentua învățarea automată sau inteligența artificială, două dintre cele mai populare și necesare utilizări la ora actuală.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.