OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați NextCloud cu un singur clic pe Cloud-ul dvs. public

NextCloud este un site care vă permite să stocați fișiere online, NextCloud este la fel ca DropBox, Google Drive, Apple Cloud sau One Drive. Operând în baza principiului de informatică în Cloud, acest sistem pentru copia de rezervă are multe avantaje. Înainte de a analiza mai cu atenție NextCloud, să vedem definiția acestui tip de stocare, precum și avantajele acesteia.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicNextCloud: descoperiți această platformă de stocare

Să revenim la definiția informaticii în Cloud

Informatica în Cloud reprezintă o soluție de stocare și livrare a resurselor și serviciilor pe internet. Spre deosebire de stocarea locală, pentru a beneficia de aceasta, nu trebuie să salvați resursele pentru a li se face copie de rezervă pe un hard disk. De fapt, acestea vor fi accesibile online, printr-o conexiune la internet.

Prin urmare, spațiul de stocare pe computer este un serviciu, gratuit sau plătit, în funcțiile de nevoile dvs.. Acesta este partajat între mai mulți utilizatori, și prin urmare, este denumit stocare partajată. Cu toate acestea, fiecare persoană deține un spațiu privat în care își poate salva datele: text, video, audio, fișiere pentru aplicații etc. Cu toate acestea, există și soluții de cloud privat: acestea sunt oferite, în general, companiilor, pentru a le oferi mai multă securitate.

Informatica în Cloud oferă multiple avantaje, pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Avantajele informaticii în Cloud

  • Cloud, accesibil oricând și de pe orice platformă: într-adevăr, fiecare utilizator se va putea conecta pe Cloud-ul personal, indiferent de mediul utilizat (tabletă, telefon inteligent, computer) sau de perioadă. Într-adevăr, accesul la serviciul de stocare necesită doar o conexiune la internet.
  • Un serviciu ieftin, chiar gratuit: multe persoane beneficiază de un serviciu Cloud gratuit. Cu toate acestea, acest serviciu poate fi taxat, în funcție de numărul de fișiere pentru care doriți să faceți o copie de rezervă. Cu toate acestea, Cloud rămâne în continuare soluția cea mai economică și permisibilă de stocare.
  • O soluție flexibilă: indiferent de cantitatea de date pe care doriți să o stocați, spațiul dvs. din Cloud poate fi adaptat și vă poate furniza resursele necesare.

Ce vă poate oferi NextCloud?

NextCloud este un fork al lui ownCloud, anume, un software creat prin utilizarea codului sursă al celui din urmă. Grație multiplelor inserturi, acest instrument vă oferă o stocare securizată a datelor dvs., o partajare între utilizatori prin intermediul codurilor de acces, configurarea unei editor pentru texte online și un vizualizator de documente sau un manager pentru marcarea paginii.

Caracteristicile platformei de stocare NextCloud sunt ample; există și o caracteristică pentru webmail, precum și un antivirus CamAV, pentru a asigura securitatea datelor înregistrate. Fiind o platformă multifuncțională, aceasta oferă și o opțiune pentru videoconferințe și o suită office.

NextCloud funcționează în baza principiului informaticii în Cloud. Este accesibilă din orice mediu și de pe orice browser. Vă permite și sincronizarea datelor dvs. prin utilizarea software-ului pentru clienți.

NextCloud poate fi utilizată atât de persoane individuale, cât și de companii, care o vor putea integra în infrastructura lor de IT, beneficiind, astfel, de o securitate avansată.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.