Cum să instalați Open JDK cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public?

În prezent, echipele java de dezvoltare software sunt supuse constrângerilor din ce în ce mai multe în termeni de timp și costuri. Prin urmare, este esențial să dețineți alternative open source la mediile brevetate precum Java. Obiectivul a fost crearea unei alternative open-source la Oracle JDK pentru a crea o versiune gratuită și care poate fi redistribuită, compatibilă cu distribuțiile Linux. După doi ani de dezvoltare, Open JDK a obținut cu succes „Kitul de compatibilitate in tehnologie”, devenind, astfel o alternativă reală și puternică de dezvoltare în Java.
Vidéo d'installation One ClickOpen JDK: Ce este?

Open JDK este un mediu software de tip open-source specific pentru Java. Aceasta este versiunea gratuită a JDK (Java Development Kit) (kit de dezvoltare în Java). Crearea acestuia ia naștere dintr-o inconsecvență a limbajului Java. Într-adevăr, pentru a fi cu adevărat gratuit (open-source), un software trebuie să îndeplinească două condiții:

  • Să dețină o licență aprobată de Free Software Foundation (GNU)
  • Să se asigure că toate dependențele sunt gratuite.

OpenJDK este un proiect comunitar realizat pentru a crea un mediu gratuit de dezvoltare Java. Această comunitate este alcătuită din persoane care își aduc contribuția în cadrul limbajului java sau JDK-urilor și este sponsorizată de companiile mari, precum Red Hat/IBM/Azul Systems/Apple sau SAP.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.