OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Postfix cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public

Postfix este un software gratuit dezvoltat de Wietse Vanema în 1999. Este un server de e-mail, conceput pentru a livra e-mailuri.
Postfix este o alternativă la SendMail (o soluție foarte populară în prezent), dar este încă mai rapidă și mai ușor de utilizat.
În prezent, aceasta este utilizată ca serviciu implicit de e-mail în cadrul multor sisteme de genul UNIX, inclusiv pentru Mac OSX, NetBSD și alte distribuții GNU/Linux (este agentul implicit de transfer al e-mailurilor pentru Ubuntu).
De la realizarea acesteia au fost lansate mai multe versiuni de Postfix și acceptă IPv6 începând cu versiunea 2.2. Aceasta este ușor de utilizat cu deficitul de adrese IPv4 și cu dezvoltarea permanentă a acestui tip de creare de adrese.
Fiind disponibilă în catalogul IKOULA pentru aplicații preinstalate, puteți implementa Postfix în mai puțin de trei minute. Aceasta vă permite crearea serverului dvs. de e-mail fie dintr-un server clasic, fie dintr-un micro-server Raspberry oferind o soluție fiabilă, inovatoare și ieftină.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicAvantajele unei configurații Postfix

Postfix este capabilă să gestioneze toate aspectele care țin de utilizarea profesională. De exemplu, poate evita SPAM-ul fără să aibă loc vreo scanare în prealabil. Trebuie să rețineți că această sarcină poate fi încredințată unui proces extern.

Iată principalele fișiere de configurare Postfix:

  • Main.cf
  • Virtual
  • Aliases
  • Access
  • Master.cf
Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.