OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Prestashop cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public

Managerii magazinelor online trebuie să profite de un CMS practic și funcțional pentru a-și gestiona afacerile electronice. Majoritatea aleg Prestashop datorită numeroaselor avantaje ale acestuia. Și care sunt acestea, mai exact? De ce ar trebui să alegeți acestă soluție, când multe instrumente de gestionare sunt disponibile online? Aici găsiți câteva explicații.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicPrestashop: de ce ar trebui să alegeți acest CMS ?

Caracteristicile Prestashop

Prestashop este un CMS dezvoltat în Franța de compania cu același nume. Disponibil în open source, acesta facilitează gestionarea catalogului, vă poate ajuta să pregătiți comenzile și să livrați produsele și poate fi implicat în multe alte aspecte ale magazinului dvs. online.

Deosebit de funcțională, această platformă este foarte apreciată de IFM-uri și IMM-uri pentru ușurința cu care este utilizată și pentru multiplele sale avantaje.

Prestashop poate fi instalat pe o platformă partajată de găzduire, în cloud sau pe orice server. Fie că sunteți o companie franceză, fie una cu sediul în străinătate, acest CMS vă ajută să adaptați rapid comerțul dvs. electronic în funcție de locația dvs.

Prestashop: cel mai mare avantaj al său îl reprezintă personalizarea

Într-adevăr, Prestashop vă oferă mii de inserturi, precum și teme cu ajutorul cărora vă puteți personaliza magazinul online după cum doriți. De asemenea, pe lângă alegerea designului site-ului, veți putea adăuga programe de completare, privind securitatea, optimizarea SEO, rețelele de socializare etc.

Gestionare simplă cu Prestashop

Interfața back office de la Prestashop este accesibilă chiar și pentru începători. Acest lucru a fost posibil începând cu versiunea 1.6, atunci când a fost refăcută pentru a fi mai ușor de utilizat. Veți aprecia manevrarea excelentă a acesteia, precum și capacitatea de a gestiona mai multe afaceri electronice de pe o singură platformă.

Posibilitatea de partaja un catalog între mai multe magazine

Același catalog poate fi publicat în două magazine online diferite, indiferent de locația acestora. Pe de altă parte, utilizatorul poate afișa prețuri diferite. Acest lucru permite gestionarea cât mai eficientă a stocului dvs.,, grație utilizării unei singure interfețe. Practică mai ales pentru afacerile care își exportă produsele în străinătate!

Un CMS care oferă o soluție receptivă

Navigarea pe web și obiceiurile de consum s-au modificat semnificativ. Astăzi consumatorii își fac cumpărăturile direct de pe telefonul mobil sau tabletă și abandonează, treptat, computerul. Prestashop oferă, de asemenea, o versiune receptivă a site-ului dvs., adică una care este optimizată pentru a fi afișată pe telefoane inteligente și pe toate dispozitivele media. Pe de altă parte, puteți adapta teme specifice pentru telefoane mobile. Acestea pot fi personalizate după cum doriți.

Îmbunătățiți-vă strategia de marketing cu Prestashop

Într-adevăr, CMS vă permite să creați un program de loialitate direct în magazinul dvs. online, să generați coduri promoționale și să organizați o sponsorizare. Pe de altă parte, puteți alege să vă contactați din nou vizitatorii pentru a-i atrage din nou și, astfel, pentru a-i încuraja să cumpere.

Alte aspecte valoroase ale Prestashop cuprind: optimizarea comerțului dvs. electronic pentru SEO, precum și prețul acesteia, transformând-o într-o soluție ieftină, dar eficientă.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.