OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Rocket.chat cu un singur clic în Cloud-ul dvs. public

Serviciile de mesagerie instantanee au fost dezvoltate de-a lungul anilor, pentru a deveni adevărate instrumente de colaborare utilizate atât în afaceri, cât și de persoane. Sisteme de schimb îmbunătățite, platforme ușor de utilizat, informații de arhivare. Noile servicii de mesagerie dispun de toate acestea. Cel mai cunoscut este Slack, dar există și o alternativă foarte interesantă: Rocket.chat.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicRocket.chat: Un serviciu de mesagerie pe care trebuie să îl cunoașteți

Ce este Rocket.chat?

Rocket.chat este un software creat de compania Rocket.chat, este un serviciu de mesagerie instantanee puternic și open-source. Conform creatorului acestuia, soluția poate înlocui e-mailul, Slack și HipChat, pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică.

Prin intermediul Rocket.chat, vă veți putea bucura de conversații 100 % securizate grație restricțiilor setate de administratori. De asemenea, puteți adăuga moderatori și, astfel, să blocați utilizatorii rău intenționați.

Odată cu instalarea Rocket.chat, veți putea utiliza opțiunea de videoconferință, partajarea de ecrane și multe alte caracteristici fără costuri suplimentare. Să aruncăm o privire la diversele oportunități oferite de Rocket.chat.

Care sunt principalele caracteristici?

Rocket.chat reprezintă instrumentul potrivit pentru a fi utilizat în comunicare, gestionarea proiectelor și partajarea fișierelor cu colegii și familia. Caracteristicile oferite sunt numeroase, practice și funcționale.

 • Rocket.chat oferă funcțiile de bază pentru mesageria instantanee: de fapt, puteți crea o cameră de schimb pe canalele publice, dar și private. Soluția mai oferă un serviciu de mesagerie instantanee sau un serviciu de partajare a fișierelor. Pe dispozitivele mobile, de exemplu, trebuie doar să permiteți Rocket.chat să vă acceseze camera, să capteze o imagine și să o trimită pe chat. Acest serviciu mai permite organizarea de videoconferințe sau audioconferințe între mai mulți utilizatori.
 • Comunicații web în timp real: Webrtc vă permite să comunicați în timp real prin intermediul JavaScript API, după cum vă sugerează și denumirea. Este, astfel, mai ușor să comunicați de pe un browser pe altul, utilizând un chat video sau un sistem de partajare a fișierelor.
 • Partajarea ecranului: Rocket.chat este inspirat tot de Skype și oferă utilizatorilor oportunitatea de a-și partaja ecranul. Acest lucru este perfect, de exemplu, pentru videoconferințe.
 • Previzualizări link: Această funcție poate fi considerată un detaliu, dar îmbunătățește semnificativ experiența utilizatorului și oferă ceva în plus pentru Rocket.chat.
 • Webhook-uri: Webhook-urile pot trimite notificări unor aplicații terțe printr-o solicitare http atunci când se întâmplă ceva. Acestea furnizează comunicări între două aplicații diferite, de exemplu, Rocket.chat și un instrument de gestionare a proiectelor. Această caracteristică oferă multe oportunități companiilor.

Dacă diversele caracteristici ale lui Rocket.chat îl transformă într-un serviciu complet și oferă utilizatorului o experiență unică, această soluție mai oferă și alte avantaje

Rocket.chat este compatibil cu multe platforme

Serviciul de mesagerie instantanee Rocket.chat permite utilizatorului să profite de funcționalitățile acestuia, indiferent de platforma utilizată.

 • Soluția este gestionată de toate sistemele de operare: Windows, Mac, Linux.
 • Există și o versiune mobilă a Rocket.chat disponibilă în toate magazinele de aplicații. Interfața mobilă este inspirată foarte mult de versiunea pentru desktop, dar oferă anumite caracteristici suplimentare interesante adaptate utilizării mobile. Există trei versiuni disponibile: „Native” / „React Native” / „Hybrid”

Personalizare Rocket.chat

Fiecare utilizator își poate personaliza 100 % interfața Rocket.chat:

 • Integrarea webhook-urilor: După cum am observat anterior, webhook-urile asigură comunicarea între două aplicații. De asemenea, puteți conecta instrumentele dvs. favorite la Rocket.chat și primi notificări în timp real.
 • Insert Rocket.chat: Este disponibil pe unele CMS-uri, precum Drupal sau Pidgin, un alt software client de mesagerie instantanee.
 • Teme disponibile: Aplicația Rocket.chat furnizează multe stiluri și culori, pentru a personaliza interfața conform dorinței dvs.
 • - Instalarea pe serverul dorit de dvs.: Această funcție practică vă permite să găzduiți personal Rocket.chat pe multe servere Cloud.

Slack sau Rocket.chat, care serviciu de mesagerie ar trebui să alegeți?

în prezent, Slack (dezvoltat de Microsoft) reprezintă instrumentul cel mai colaborativ de mesagerie pentru afaceri. Acest serviciu complet oferă gestionarea practică și funcțională a echipelor, canalelor, fișierelor etc...

Cu alte cuvinte, Slack oferă o mulțime de servicii utilizatorilor, dar este, oare, acesta, mai eficient decât Rocket.chat?

Dacă acele caracteristici par, oarecum asemănătoare, securitatea pe Slack poate fi revizuită. Într-adevăr, prin intermediul acestei soluții, un șef poate citi mesajele private ale angajaților săi. Acesta aduce în discuție probleme legate de confidențialitate și necesită alegerea unei alternative mai ușor de utilizat. Rocket.chat se evidențiază prin faptul că este primul concurent al lui Slack. Într-adevăr, soluția de tip open source protejează în mod eficient conversațiile private.
Pe de altă parte, puteți găzdui personal acest instrument, ceea ce reduce riscul de intruziune în canale private.

Pentru a afla mai multe despre soluția Rocket.chat, nu ezitați să vă conectați la site-ul web al companiei. Acesta oferă o demonstrație gratuită, pentru a descoperi toate caracteristicile, precum și multiplele avantaje oferite. Acest serviciu de mesagerie nu este gratuit, dar, date fiind disponibilitatea caracteristicilor și personalizării acestuia, este o investiție înțeleaptă care va da roade în curând.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.