OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Telegraf cu un singur clic în Cloud-ul dvs.
public ?

Telegraf permite colectarea prin intermediul inserturilor sau a sistemelor IoT a unor măsurători ale componentelor elementelor de sisteme.
Această aplicație este dezvoltată în limbajul Go, nu necesită vreo dependență și consumă puține resurse de memorie.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicDe ce ar trebui să utilizați Telegraf ?

Colectați și trimiteți toate tipurile de date

Caracteristici

  • Baze de date: Pentru a colecta și trimite date, Telegraf trebuie să fie conectată la sursele de date precum MySQL și MongoDB, de exemplu
  • Sisteme : Colectează măsurători de pe stiva platformei dvs. de cloud, containere sau orchestratori.
  • Senzori IoT: Colectează date critice precum măsurători ale temperaturii, niveluri de presiune etc, de la senzorii dispozitivelor dvs. conectate.
  • Agent: Telegraf poate colecta date și măsurători dintr-o gamă largă de surse și le poate retranscrie. Funcționează cu inserturile pentru colectarea și ieșirea de date. Scrisă în Go, poate fi rulată cu ușurință pe orice sistem fără fi necesară vreo dependență externă, fără npm și fără alte instrumente de gestionare a pachetului.
  • Acoperiri: cu mai mult de 200 de inserturi existente și fiind scrisă de experți și de membri ai comunității, este ușor să începeți să utilizați rapid Telegraf. Dezvoltarea inserturilor este foarte simplă, astfel că vă va fi ușor să adaptați instrumentul nevoilor dvs. Telegraf poate fi utilizată și pentru analiza formatelor de intrare ale măsurătorilor.
  • Flexibilitate: arhitectura cu inserturi a Telegraf acceptă procesele dvs., astfel că nu va trebui să vă transformați fluxul de lucru pentru a se potrivi tehnologiei. Flexibilitatea instrumentului face ca acesta să fie ușor de adoptat.

Puteți alege să vă colectați datele din API-uri printr-un serviciu (de tip Kafka sau StatsD).
Același lucru se aplică și datelor de intrare, Telegraf poate trimite date către numeroase depozite de date sau servicii, precum InfluxDB, Graphite sau Open TSDB.
În cazul unui sistem global pentru copia de rezervă, Telegraf trebuie să fie conectat la un serviciu de stocare (precum InfluxDB) și la un instrument de monitorizare (Grafana, de exemplu).

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.