X

Cum să stocați fișiere online?

Datele cu caracter personal prezente pe computerul dvs. sunt deseori extrem de importante: fotografii, videoclipuri, documente administrative, facturile și munca dvs. etc. Cu toate acestea, este întotdeauna destul de ușor să pierdeți aceste fișiere din diverse motive: defectarea mașinii, pierderea sau furtul dispozitivului, manevrare incorectă, accesare ilegală etc. De aceea, este important să faceți regulat o copie de rezervă a fișierelor dvs. pentru a vă asigura că datele dvs. nu se vor pierde.
Pe lângă protejarea fișierelor dvs. împotriva unor incidente potențiale, stocarea online vă permite să accesați aceste fișiere de la distanță de pe orice dispozitiv, lucru perfect pentru a arăta ultimele fotografii din vacanță familiei dvs.Care sunt avantajele
soluțiilor IKOULA de stocare online ?
Securitatea soluțiilor

Principala caracteristică dorită după stocarea online este securitatea. IKOULA vă permite să vă protejați datele cu ușurință. Politica IKOULA acordă atenție în special protejării datelor dvs., atât prin gestionarea centrelor noastre de date de înaltă securitate, cât și în construcția ofertelor noastre și prin sfaturile furnizate de reprezentanții noștri de vânzări pentru a ne asigura că primiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs.


Serviciu clienți

IKOULA face tot posibilul pentru a oferi asistență clienților săi și pentru a se asigura că aceștia au parte de cea mai bună experiență. Asistența tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar tehnicienii sunt gata să intervină în mai puțin de o oră. Mai mult, grație diferitelor soluții de monitorizare oferite de rețeaua noastră, echipele de la IKOULA pot acționa de îndată ce este identificată o problemă, chiar înainte ca dvs. să fiți conștient de aceasta.Găzduit în Franța

Prin găzduirea fișierelor dvs. cu IKOULA vă veți păstra datele aproape de dvs. Centrele de date de la IKOULA se găsesc în Franța (Champagne-Ardenne și Hauts-de-France) și sunt reglementate de Regulamentul European de Protecție a Datelor.Cum să alegeți soluția potrivită de stocare?IKOULA oferă două soluții online de stocare: iKeepinCloud și servere de stocare NAS.

ikeepincloud
iKeepinCloud reprezintă soluția la cheie de stocare. Nu trebuie decât să mutați fișierele pentru care doriți să faceți o copie de rezervă. Puteți, apoi, să vă recuperați fișierele oricând doriți și de pe orice dispozitiv, să le partajați sau să lucrați la acestea singur sau într-un grup (lucru în colaborare) etc. Utilizarea aplicației open-source Own Cloud permite utilizatorilor tehnicieni să personalizeze utilizarea acestui spațiu de stocare. Această soluție de încredere este securizată în mod perfect grație duplicării fișierelor dvs. pe două servere dedicate diferite monitorizate în mod constant de echipele noastre tehnice.
Pentru a afla mai multe

Serverul de stocare NAS
Soluția referitoare la serverul de stocare NAS este o soluție complet dedicată care vă oferă acces la un server găzduit în centrele noastre de date de mare securitate. Această soluție vă acordă mai multă libertate, deoarece, prin accesul complet la mașină, vă puteți implementa aplicațiile și personaliza metoda dvs. de stocare după cum doriți. Mai mult, aceste servere Synology dispun nativ de o interfață (firmware DSM) pentru un acces și o utilizare simple, permițându-vă să accesați fișierele de pe orice dispozitiv și de oriunde, astfel încât să puteți partaja fișierele cu oricine doriți și să personalizați autorizațiile de acces cu o securitate optimă. Această soluție vă va oferi acces la un spațiu vast de stocare (2 TB sau 4 x 2 TB, în funcție de produsul selectat, cu posibilitatea configurației în modul RAID) la un preț mai favorabil în comparație cu o soluție de tip Cloud cu un spațiu similar de stocare. Posibilitățile acesteia de utilizare sunt, de asemenea, infinite: stocare de fotografii, partajare de fotografii din vacanță, redare de videoclipuri, arhivare de documente etc.
Aflați mai multe

Vedeți produsele
Aveți nevoie de mai multe informații? Despre ofertele de stocare. Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy