X

Cum se instalează instrumentele VMWARE?

Ca parte a digitalizării companiilor, au apărut mai multe companii și oferă produse adaptate acestor noi provocări prin regândirea completă a infrastructurilor IT, a rețelelor și a securității companiei. VMWARE este unul dintre ele. Prin diferitele sale produse și bazându-se în special pe virtualizare, VMWARE oferă instrumente de înaltă performanță pentru a satisface nevoile și cerințele transformărilor de afaceri. Aflați aici de ce și cum să utilizați resursele furnizate de VMWARE, inclusiv VMWARE CLOUD DIRECTOR.


De ce să folosiți VMWARE?
Scopul instrumentelor VMWARE este multiplu. Primul este de a asigura modernizarea diverselor aplicații ale companiei. Al doilea este să configurați și să gestionați un mediu multicloud. Acest aspect implică crearea unui cloud sau a mai multor cloud virtuali dedicați companiei dar și prin optimizarea schimburilor între acești cloud virtuali și cloud-urile publice cu integrarea unei rețele cloud virtuale. VMWARE oferă, de asemenea, aplicații pentru optimizarea spațiilor de lucru digitale. În cele din urmă, compania californiană oferă o soluție globală de securitate pentru toate aceste aplicații, rețele și medii de lucru.

Astfel, VMWARE oferă un set de soluții integrate care permit companiei să-și asigure transformarea digitală într-un mod eficient și eficient, dar și sigur, de la infrastructura de rețea la ergonomia fiecărei stații de lucru. Utilizarea acestor soluții VMWARE garantează o reducere a costurilor în primul rând prin optimizarea fiecărei sarcini și a fiecărei rețele, dar și prin utilizarea unui singur furnizor (VMWARE) de la crearea și gestionarea cloud-urilor virtuale până la securitatea întregului sistem informatic al companiei.În cele din urmă, toate soluțiile VMWARE, cum ar fi instrumentul său emblematic VMWARE CLOUD DIRECTOR, de exemplu, sunt concepute pentru a funcționa cu sisteme de operare comune, cum ar fi Linux și Windows.

Cum funcționează VMWARE?
O mare parte din aplicațiile și software-urile oferite de VMWARE funcționează pe principiul virtualizării. Aceste instrumente VMWARE creează un mediu virtual, sigur în care puteți utiliza aplicații, rețele, baze de date și software (furnizate de VMWARE, dar create de propriile departamente de la alți furnizori). Desigur, numărul acestor nori virtuali poate varia și numărul de utilizatori deopotrivă. Aplicațiile acestor instrumente VMWARE sunt multiple, variind de la crearea unui spațiu virtual sigur pentru copiii dintr-o familie, până la gestionarea unei rețele cloud virtuale și a cloud-ului în rețea cu cloud semi-public sau public pentru o companie.

Catalogul companiei VMWARE este, de asemenea, conceput astfel încât toate nevoile digitale ale companiei să fie satisfăcute de instrumentele lor, evitând multiplicarea furnizorilor, a interfețelor și, bineînțeles, a costurilor. În cele din urmă, caracteristicile și opțiunile tehnice ale VMWARE vizează accelerarea fiecărei acțiuni și creșterea performanței tuturor soluțiilor.

Diferitele produse VMWARE
Compania VMWARE se concentrează pe cinci domenii: modernizarea aplicațiilor, executarea și gestionarea mediilor multicould (prin intermediul instrumentului său VMWARE CLOUD DIRECTOR, printre altele), integrarea într-o rețea virtuală cloud, spațiul de lucru digital și, în cele din urmă, soluțiile de securitate VMWARE. Pentru fiecare dintre aceste obiective, VMWARE oferă diferite produse adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale persoanelor fizice și ale întreprinderilor. Printre produsele de vârf ale VMWARE, putem menționa stația de lucru VMWARE care permite, chiar și unui individ, să creeze un cloud virtual de pe computerul său. Prin intermediul stației de lucru VMWARE, compania gestionează nori virtuali separați cu acces la rețele și baze de date complet configurate de aceasta.

Anumite soluții VMWARE sunt destinate a fi instalate pe servere și permit gestionarea de la distanță, prin web, a unei întregi infrastructuri virtuale. Acesta este de exemplu VMWARE Server și versiunile sale de hipervizor VMWARE ESX și VMWARE ESXi. În cele din urmă, instrumente precum VMWARE CLOUD DIRECTOR fac posibilă crearea cloud-urilor private cu mai mulți utilizatori, perfect siguri. Aceste medii virtuale constituie centre de date care grupează resursele de infrastructură. Deoarece aceste portaluri sunt bazate pe web, VMWARE CLOUD DIRECTOR pune la dispoziția tuturor utilizatorilor autorizați resursele pe care compania alege să le pună la dispoziție oriunde s-ar afla. În plus, unul dintre avantajele VMWARE CLOUD DIRECTOR este că refoloseste resursele existente, permițând o tranziție mai ieftină către o soluție de cloud computing. În cele din urmă, VMWARE CLOUD DIRECTOR, rapid, ergonomic, ultra receptiv poate fi combinat cu alte instrumente VMWARE pentru a crește în continuare performanța și pentru a satisface noile nevoi de afaceri.

Cum se instalează instrumentele VMWARE?
VMWARE a dezvoltat instrumente, cum ar fi VMWARE CLOUD DIRECTOR, care se adresează persoanelor fizice și întreprinderilor foarte mici, precum și companiilor foarte mari. Principalul său atu este să lucrezi cu principalele sisteme de calcul și să folosești internetul. Astfel, instrumentele de bază pot fi foarte ușor descărcate online și instalate pe un computer de pe site-ul web VMWARE. Desigur, digitalizarea unei afaceri va necesita alte abilități. Acestea fiind spuse, instrumentele VMWARE, implementarea și gestionarea acestora, pot fi furnizate de un departament IT sau de un departament IT.

Pentru a alege cele mai bune instrumente, a regândi infrastructura generală a sistemului dvs. IT și a optimiza capacitățile acestor instrumente, puteți apela și la un furnizor de servicii extern, cum ar fi un furnizor de servicii de externalizare IT. Acesta din urmă va putea asigura, în cadrul externalizării ofertei de soluții, accesul la diferitele produse VMWARE, cum ar fi VMWARE CLOUD DIRECTOR, administrarea acestora, reînnoirea licenței și actualizările. De asemenea, el vă va putea sfătui cu privire la alegerea instrumentelor VMWARE suplimentare care ar răspunde la noile provocări din cadrul companiei dumneavoastră.

Compania americană VMWARE este unul dintre liderii în furnizarea de soluții de virtualizare. Oferind instrumente eficiente și flexibile care permit digitalizarea eficientă la un cost mai mic atât pentru persoane fizice, cât și pentru multinaționale, VMWARE se adresează atât specialiștilor IT amatori, cât și departamentelor IT. În plus, datorită complementarității produselor sale, de la stația de lucru individuală la securitatea întregului sistem IT, inclusiv virtualizarea centrelor de date, simplifică procesele și minimizează numărul de furnizori și furnizori de servicii. Descoperiți aici diferitele soluții oferite de VMWARE, inclusiv VMWARE CLOUD DIRECTOR și cum să profitați de aceasta pentru propria activitate.

CookiesPrivacy