X

Cum trebuie să găzduiți aplicațiile vitale?

Aplicațiile vitale trebuie să funcționeze tot timpul și nu trebuie să fie niciodată offline. Acesta este cazul, de exemplu, pentru comerțul electronic, serviciile bancare sau serviciile de urgență. Managerii aplicațiilor vitale pot beneficia cu adevărat de implementarea acestui tip de sistem de securitate, acest lucru fiind mult mai puțin problematic decât o pierdere financiară generată de faptul că un site este offline.

Care sunt avantajele
soluțiilor de la IKOULA pentru aplicațiile vitale
?
Găzduirea franceză

Prin găzduirea fișierelor dvs. cu IKOULA vă veți păstra datele aproape de dvs. Centrele de date de la IKOULA au baza în Franța (Champagne-Ardenne și Hauts-de-France) și sunt reglementate de Regulamentul General European de Protecție a Datelor.


Asistență

IKOULA face tot posibilul pentru acordarea de asistență tehnică clienților săi și pentru a se asigura că aceștia au parte de cea mai bună experiență. Asistența tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar tehnicienii sunt gata să intervină în mai puțin de o oră. Mai mult, grație soluțiilor diferite de monitorizare oferite de rețeaua noastră, echipele de la IKOULA pot acționa proactiv de îndată ce identifică o problemă, și chiar înainte ca dvs. să deveniți conștient de aceasta.Securitatea rețelei

Lăsând serverul dvs. într-un centru de date, puteți profita de toate măsurile de siguranță furnizate. Rețeaua IKOULA este protejată împotriva atacurilor DDOS, grație soluțiilor anti DDOS de nivel 3. Mai mult, această rețea este testată în mod continuu, iar acordurile multiple ale companiei IKOULA cu diverși operatori garantează un serviciu continuu și de înaltă calitate.„Alegerea soluției potrivite pentru aplicațiile vitale Pentru a răspunde acestor cerințe, IKOULA a elaborat serverul VPS cu o disponibilitate ridicată, care este soluția recomandată pentru găzduirea aplicațiilor vitale.


Serverul VPS cu disponibilitate ridicată

Pentru a răspunde acestor cerințe, IKOULA a elaborat serverul VPS de înaltă disponibilitate, care este soluția recomandată pentru găzduirea aplicațiilor vitale.

Serverul VPS de înaltă disponibilitate furnizează o infrastructură virtuală, inclusiv un DRP. Această platformă cu o redundanță ridicată include două gazde care adăpostesc serverul și asigură stocarea acestuia. În plus, în cazul erorilor sau defecțiunilor, serverul este capabil să repornească în a doua gazdă. Acest server VPS de înaltă disponibilitate este indispensabil pentru găzduirea aplicațiilor vitale și reprezintă soluția potrivită în cazul pierderilor digitale.

Serverul VPS de înaltă disponibilitate este, prin urmare, o platformă în care toate elementele sunt dublate: gazdele serverului, operatorii care gestionează stocarea, sursa de alimentare, sursa de curent, rețeaua etc. Pe de altă parte, acest tip de server VPS se caracterizează prin existența unui DRP bazat pe o gazdă într-o altă cameră de servere pe alt nivel.

Clienții care vor să utilizeze un server VPS de înaltă disponibilitate vor beneficia și de două mașini virtuale gemene care operează pe două servere diferite, localizate pe două rețele distincte. Pentru a oferi securitate maximă, chiar și centrele de date care stochează serverele pot fi separate. Astfel, fiecare mașină poate prelua activitatea dacă cea de-a doua nu mai funcționează.

Grație DRP inclus în serverul VPS de înaltă disponibilitate, este posibil, în cazul unei defecțiuni sau a unei pierderi, să asigurăm recuperarea datelor pe cel de-al doilea server prin intermediul mașinii virtuale gemene pe care am menționat-o anterior. DRP permite, astfel, limitarea impactului economic a unei defecțiuni IT pentru companie. Încorporează arhitectura precum și mijloacele de protecție instituite pentru asigurarea securității aplicației incluse.

Aflați mai multe


Dublați-vă soluția de securitate prin Veeam

Veeam este o soluție de securitate și securitate IT dedicată companiilor, ușor de utilizat și de încredere. Adaptându-se la orice tip de activitate și orice sarcină de lucru, această soluție profesională de backup în cloud oferă o protecție optimă a datelor, de la cel mai mic fișier la serverul fizic sau virtual, inclusiv toate stațiile de lucru și dispozitivele mobile. Veeam va proteja, de asemenea, companiile de atacuri malware rău intenționate sau ransomware și va oferi directorilor de afaceri și managerilor IT o gamă largă de instrumente de securitate.

Aflați mai multe
Încredințați profesioniștilor întreținerea securității soluțiilor dvs.

Pe lângă securitatea bazată pe hardware oferită de soluția de server VPS de înaltă disponibilitate, înscrieți-vă pentru ofertele noastre de servicii gestionate pentru a încredința echipelor noastre de profesioniști întreținerea și monitorizarea soluțiilor dvs. În funcție de nivelul serviciilor gestionate selectate, putem gestiona în locul dvs. atât monitorizarea și supravegherea sistemului dvs., cât și preluarea controlului complet al administrării sistemului dvs., pentru a vă lăsa să vă concentrați asupra aplicațiilor dvs.

Aflați mai multe

Vedeți produsele
Aveți nevoie de mai multe informații? Despre ofertele de aplicații vitale. Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy