X

Despre IKOULA

IKOULA este specializată în găzduire web, servere dedicate și informaticii în cloud încă din februarie 1998. Deținem două centre de date în Franța (Reims și Eppes), și două unități comerciale în Olanda și Spania. Soluția noastră “CloudIKOULAONE” este disponibilă pe 3 continente (Europa, Asia și SUA). Echipele noastre sunt fluente în mai mult de 10 limbi diferite și sunt disponibile 24/7 pentru a vă ajuta la proiectele dvs.IKOULA Noi găzduim cu grijă

Câteva informații despre IKOULACompania, infrastructura, rețeaua • Clienți prezenți în peste 0 țări
 • 0 centre de date deținute în Franța
 • 0 m² la Reims și 0 m² la Eppes
 • 0 puncte de prezență pe plan internațional
 • 0 limbi vorbite de echipa noastră
 • 0 Gigabiți de capacitate a rețelei
 • 0 acorduri de peering
 • 0 km de fibre utilizate


De la crearea companiei noastre în 1998, Ființa Umană a reprezentat mereu elementul principal al afacerii noastre: Pentru noi, cele mai mărețe tehnologii nu ar putea exista fără influența umană. De aceea milităm pentru servicii Cloud mai umane, cu soluții create de oameni, pentru oameni. Această idee este vizibilă în sintagma noastră de bază „noi găzduim cu grijă”, care rezumă perfect viziunea noastră cu privire la acest sector IT.

Istoric
 1. Crearea companiei IKOULA
 2. Lansarea soluției de colocare
 3. Închiriere de servere dedicate
 4. Magazin online express.IKOULA.com
 5. Deschiderea Centrului de date din REIMS
 6. Pionierat privind Cloud-ul public
 7. Crearea departamentului IES
 8. Lansare iKeepinCloud
 9. Lansare EX10 Market place
 10. Ardian preia o parte din acțiunile IKOULA
 11. Deschiderea centrului de date din EPPES
 12. Extinderea serviciilor Cloud în 3 continente
 13. Achiziție Olanda
 14. Deschiderea sediului IKOULA Bordeaux
 15. Deschiderea sediului IKOULA Spania
 16. O nouă siglă, o nouă cartă grafică
De ce să ne alegeți pe noi ?„Noi găzduim cu grijă” – fundamentul IKOULA.

Istoric îndelungat de cunoștințe și expertiză

Afacerile IT evoluează în mod constant. Există doar câteva companii care pot susține că au urmat un drum sigur spre evoluția tehnică, construind, în același timp, echipe solide și experte. IKOULA este una dintre aceste companii. Timp de mai bine de 20 de ani, nu au existat neclarități, ci un plan realist de afaceri, construit în jurul Ființei Umane, și dorința noastră de a veni în sprijinul clienților noștri cu produse sau soluții de calitate, create pentru a le satisface nevoile. Pionieri în industria noastră, suntem prezenți din prima zi și vom continua să fim pentru a vă oferi cele mai bune soluții în domeniul IT.


Atunci când Ființa Umană stimulează inovația

Deoarece tehnologiile cele mai frumoase nu valorează nimic fără un pic de umanitate, în spatele tuturor inovațiilor noastre există echipe implicate. Echipele noastre lucrează din greu zi și noapte pentru a asigura o găzduire mai durabilă și mai responsabilă, cât mai fiabilă și inovatoare posibil. Promovarea produselor sau a soluțiilor noi și actuale face parte din ADN-ul nostru. Drept dovadă, IKOULA a fost prima companie din Franța care a vândut 100 % servere dedicate online.Proximitate și receptivitate pentru o calitate mai bună

În cadrul companiei IKOULA, este esențial să asigurăm evoluția constantă a produsului. Facem tot posibilul pentru a îmbunătăți zilnic experiența utilizatorului, grație asistenței continue și proactive. Pentru fiecare solicitare a clienților, respectăm specificații stricte, pentru a furniza cel mai bun și cel mai rapid răspuns. Apoi, centralizăm toate răspunsurile și tutorialele noastre într-o bază publică de cunoștințe, denumită WIKI, pentru a-i putea ajuta pe toți clienții noștri.
Prioritatea noastră absolută este să oferim cele mai bune niveluri de servicii, și pe deasupra, asistență completă și continuă pentru clienți, disponibilă 24/7, pentru a vă proteja infrastructurile.
Valorile noastrede la Oameni, pentru Oameni

În cadrul companiei IKOULA, valorile noastre sunt centralizate și ghidate de un singur concept: „Grija”. La fel ca un restaurant sau ca un hotel, o gazdă web este un furnizor de servicii. Trebuie să le oferim clienților noștri cel mai bun serviciu în ceea ce privește produsul sau asistența. De aceea, echipele noastre sunt alcătuite din oameni pasionați, care înțeleg perfect necesitățile și problemele dvs., și care vă vor ajuta să aplicați cele mai potrivite soluții pentru afacerea dvs.

Scopul nostru final este de a deveni gazda web pe care o veți recomanda cu încredere.

 • hébergement français

  Pionieri francezi ai găzduirii web, noi milităm pentru un Cloud mai responsabil. Veți ști unde sunt localizate datele dvs., promitem că nu vor exista surprize.

 • mon site est vert

  Ca parte a economiei franceze, suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de planeta noastră. Ne străduim să reducem, pe cât posibil, amprenta de carbon, prin utilizarea energiei ecologice.

 • IKOULA soutient vos projets

  Deoarece noțiunea de Grijă este primul element al ADN-ului nostru, este foarte important pentru noi să evidențiem și să promovăm proiectele care ne plac. Astfel, în urmă cu câțiva ani, am creat un program dedicat pentru a răsplăti inițiativele dinamice, durabile, inovative sau educaționale.


Partenerii noștriCertificări și parteneri tehnologici
Si deasemenea...


CookiesPrivacy