X

NSX-T Data Center

NSX-T (NSX-Transformers) este o soluție de rețea definită prin software (SDN) proiectată prin agilitate. Soluția a fost creată pentru a ajuta companiile în dezvoltarea lor prin simplificarea procedurilor, de la management până la controlul consumului. Într-adevăr, companiile pot alege tehnologiile cele mai potrivite pentru aplicația lor.


Cum funcționează NSX-T Data Center?
NSX-T este o infrastructură SDN cuprinzătoare care gestionează distribuția și reglementarea resurselor rețelei, precum și aspecte de securitate și automatizare. NSX-T este o tehnologie derivată de la pionierul NSX-V care a fost încorporată direct în mediul vSphere și limitată în utilizarea sa cu alte medii. Existent inițial ca plug-in în vSphere (NSX-V), NSX-T este acum separat și poate fi utilizat cu alte ecosisteme. Aceasta răspunde nevoilor actuale ale companiilor care caută o flexibilitate tot mai mare.

Datorită virtualizării rețelei, companiile își pot regândi arhitectura. NSX-T vă permite să gestionați toți pașii de rețea.Care sunt avantajele NSX-T?
O soluție rezistentă

Principalul avantaj al NSX-T este cu siguranță deschiderea către alte ecosisteme decât vSphere, cum ar fi integrarea cu mai multe platforme de virtualizare: OpenStack (și KVM) și altele. Astfel, acest hipervizor de rețea virtuală este compatibil cu toate mediile cloud majore de pe piață, precum și cu alți hipervizori.

Gestionarea containerelor a fost ușoară

Managementul containerizării, NSX-T este, de asemenea, compatibil cu tehnologiile majore de containerizare, cum ar fi Docker sau Kubernetes. Acest lucru permite o mai bună gestionare a fluxurilor între containere.

Management multi-client care garantează impermeabilizarea
în cadrul aceluiași SDDC


Există, de asemenea, posibilitatea de a administra multi-chiriași (adică multi-clienți) pe aceleași resurse. Într-adevăr, soluția garantează sigilarea datelor între diferiți clienți.

Introducere și integrare simplificată de către API-uri

API-urile (NSX-API) facilitează configurarea și implementarea NSX-T.

CookiesPrivacy