X

Plesk

Administrate web facilitată și consolidată cu Plesk

Plesk este liderul de pe piață al panourilor de control pentru multi-platforme .
Plesk reprezintă modalitatea simplă și convenabilă de a vă administra serviciile dvs. web. Grație interfeței intuitive Plesk, care poate fi accesată printr-un browser, vă puteți crea instant conturi de e-mail, configura setările de domeniu, gestiona fișierele web, instala o aplicație, crea o bază de date, gestiona accesul FTP, și multe altele. Plesk simplifică aceste sarcini astfel încât să le puteți efectua fără să dețineți cunoștințe aprofundate legate de comenzile serverului sau de scenarii shell.

Noile ediții Plesk sunt concepute pentru a crea soluții specifice pentru următoarele profiluri: Administratori web, profesioniști web și revânzători de găzduiri. Fiecare ediție simplifică principalele activități ale gestionării web. Toate edițiile includ o securitate de tipul „server la site”, ceea ce implică o infrastructură mai fiabilă și o reducere a costurilor de susținere.

IKOULA vă permite, de asemenea, să adăugați un strat suplimentar de externalizare, pentru a vă ajuta în gestionarea zilnică a găzduirii dvs. Găsiți soluția noastră la cheie PLESK Autoadministrat, disponível em servidores dedicados ou servidores virtuais.Principalele caracteristici ale lui Plesk Setul complet de caracteristici pentru a compila, securiza și rula
 • O interfață completă și practică
  O interfață completă și practică

  Când vă conectați la extranetul IKOULA, veți avea ocazia să vă consultați interfața PLESK. Pe prima pagină, puteți instala diverse aplicații, cum ar fi WordPress sau chiar gestiona certificate SSL.

 • Configurarea adreselor de e-mail
  Configurarea adreselor de e-mail

  Accesați fila Mail, pentru a configura și gestiona adresele de e-mail din agenda dvs. De asemenea, veți putea să vă gestionați protecția antivirus, precum și filtrarea anti-spam.

 • O gamă largă de aplicații
  O gamă largă de aplicații

  Accesați fila Aplicații pentru a alege și adăuga aplicații disponibile pe PLESK. Personalizați-vă experiența și adăugați funcționalitățile necesare pentru utilizarea dvs., cum ar fi aplicațiile dedicate comerțului electronic, relațiile cu clienții sau publicarea articolelor de pe blog.

 • Gestionați fișierele
  Gestionați fișierele

  Cu fila Fișiere, puteți gestiona cu ușurință fișierele care sunt utile pentru buna funcționare a domeniului dvs. Conturi FTP și backup-uri, protecția directoarelor sau chiar programarea sarcinilor, totul vă va fi accesibil printr-o singură interfață.

 • Managementul bazei de date
  Managementul bazei de date

  Accesați fila Baze de date pentru a vă gestiona cu ușurință toate bazele de date.

 • Consultarea statisticilor
  Consultarea statisticilor

  Consultați statisticile și monitorizați consumul de resurse accesând fila Statistici. Astfel, vă puteți anticipa mai bine nevoile și puteți aloca mai multe sau mai puține resurse, dacă este necesar.

 • Schimbarea preferințelor și a informațiilor personale
  Schimbarea preferințelor și a informațiilor personale

  Prin fila Utilizatori, puteți gestiona sau modifica informațiile dvs. personale.

 • Găsiți toate serviciile utilizate
  Găsiți toate serviciile utilizate

  În cele din urmă, în fila Cont, veți putea vizualiza toate serviciile pe care le utilizați pe serverul dvs.Beneficii PleskWebOps și găzduire web simplificate
 • Set de instrumente Wordpress cu Plesk

  Instrumente de securitate și de gestionară în masă pentru găzduirea Wordpress

  • Gestionați în mod central mai multe instalații WordPress, precum și inserturi, teme și actualizări.
  • Instalarea și eliminarea ușoară a lui WordPress, dar și activarea și ștergerea inserturilor și a temelor.
  • Securizați noile instalații WordPress, și consolidați securitatea instalațiilor WordPress existente aplicând cele mai recomandate setări de securitate, cu asistență pentru restaurare.
 • Plesk pentru securitate cu „server la site”

  „Server la site” de securitate cu antispam Fail2Ban, ModSecurity și Outbound

  • Fail2Ban este un serviciu de conectare care include analiza fișierelor. Scopul acestuia: de a elimina adresele IP care duc o activitate rău intenționată.
  • ModSecurity este un firewall pentru aplicații. Scopul acestuia: detectarea și prevenirea celor mai obișnuite atacuri la adresa site-urilor și a aplicațiilor web.
  • Parallels a încheiat un parteneriat cu experții din sector, anume, cu Atomicorp, pentru a încorpora regulile ModSecurity Premium în toate edițiile Plesk. Protecție spam exterioară pentru găzduirea partajată.
  • Anti-spamul exterior protejează adresele IP ale serverului. Scopul acestuia: să prevină ca adresele IP să fie introduse pe lista neagră, ca urmare a trimiterii de spam-uri.
Caracteristici tehnice ale ofertelor noastre Plesk O gamă largă de caracteristici pentru a vă personaliza găzduirea

Ediția Web AdminEdiția Web ProEdiția Web Host

General

Prețul pentru VPS Plesk și pentru serverul dedicat Plesk9,99 €/lună11,99 €/lună39,99 €/lună
Număr de domenii1030Nelimitat
Modul obișnuit de utilizarePentru găzduirea propriilor dvs. site-uriPentru găzduirea site-urilor clienților dvs.Pentru agențiile web

Gestionare pentru furnizorii de servicii

Gestionarea revânzătorilor
Gestionarea abonamentului
Gestionarea contului

Utilizarea interfeței

Vizualizați utilizatorul de putere (Server administrator + site)
Gestionarea vizualizării personalizate (Administrare Server + site)

Caracteristică pentru utilizatori

WordPress Toolkit
Developer Pack (PgSQL, MSSQL, ColdFusion, Tomcat)
Plesk Mobile Manager (iOS en Android-devices)

Caracteristică de siguranță

Security Core
Security Core Pro
ServerShield
ServerShield Pro
Outbound spam
Protecție antivirus pentru mesagerie
CookiesPrivacy