X

Care soluție profesională de e-mail trebuie să aleg?

O soluție profesională de e-mail este esențială pentru reprezentarea companiei dvs. Pe lângă faptul că reflectă imaginea mărcii dvs., alegerea instrumentului potrivit poate îmbunătăți semnificativ productivitatea dvs. și reprezenta un instrument cheie de colaborare.

Pentru a alege soluția potrivită, trebuie să luați în considerare mai multe criterii: funcționalitățile oferite de soluție, securitatea sistemului, gestionarea spamului, infrastructura serverului de mail (inclusiv nivelul de disponibilitate), și serviciul pentru clienți.

Care sunt avantajele
soluțiilor profesionale de e-mail de la IKOULA
?

Găzduirea datelor în Franța

Serverele de schimb de la IKOULA sunt găzduite în Franța. Ca urmare, datele dvs. rămân pe plan local și sunt protejate de legile franceze și europene. IKOULA a fost un participant la găzduirea web în Franța timp de mai bine de 20 de ani, și este scutită pe plan legislativ de legi străine care ar putea accesa datele dvs.


Serviciu clienți

IKOULA face tot posibilul pentru a oferi asistență clienților săi și pentru a se asigura că aceștia au parte de cea mai bună experiență. Asistența tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar tehnicienii sunt gata să intervină în mai puțin de o oră. Mai mult, grație diferitelor soluții de monitorizare oferite de rețeaua noastră, echipele de la IKOULA pot acționa practic de îndată ce identifică o problemă, chiar înainte ca dvs. să deveniți conștient de ea.Antivirus, antispam, antimalware

Soluția de la IKOULA include un filtru antispam și antivirus care asigură securitatea dvs. optimă în timpul schimburilor de e-mailuri. Pe lângă acest filtru, soluția mai include încă un filtru anti malware pentru a vă proteja mai bine datele.Alegerea soluției dvs. de e-mail profesional Deși o soluție locală de server de mail este mai ieftină, aceasta este limitată: în primul rând, trebuie să vă asigurați că dețineți abilitățile interne pentru a o gestiona. Și în plus, e-mailurile de la rețelele private la nivel local sunt, deseori, detectate ca spamuri de către filtre. De aceea, este de preferat să alegeți o soluție la distanță pentru serverul de mail.
Soluția găzduită Exchange 2010 & 2013

Soluția de e-mail profesional de la IKOULA încorporează tehnologia Microsoft Exchange. Această soluție vă permite accesul la e-mailul de afaceri de oriunde și de pe orice dispozitiv, PC sau telefon inteligent, inclusiv de pe webmailul Outlook Web Access (OWA).

Această soluție acceptă o gamă largă de caracteristici, prin intermediul cărora vă puteți gestiona cu ușurință programările, le puteți partaje, și vă puteți organiza toate întâlnirile prin intermediul calendarului Outlook.

Noile aplicații precum Bing maps vă pot ajuta să vă optimizați călătoriile. Fiecare căsuță poștală poate avea un spațiu de stocare de până la 20 de Gb pentru e-mailuri, și toate dispozitivele dvs. configurate pot beneficia de o sincronizare simultană în timp real.

Aflați mai multe

Cumpărați un nume de domeniu pentru a
avea o adresă personalizată de e-mail


Pentru a avea o adresă personalizată de e-mail cu numele companiei și, astfel, să afișați o imagine profesională, este necesar să cumpărați un nume de domeniu. Soluția Hoested Exchange de la IKOULA este compatibilă cu oricare nume de domeniu pe care îl dețineți, fie că este achiziționat de la IKOULA sau nu. În cazul în care nu v-ați rezervat extensia, gândiți-vă să o faceți acum, alegând din cele peste 150 de extensii oferite de IKOULA, asigurându-vă, astfel, disponibilitatea.

Aflați mai multe


Puteți alege o soluție de mesagerie instantanee

Mesageria Instant Lync 2013 lucrează în combinație cu Hosted Exchange și permite angajaților dvs. să partajeze rapid mesaje sau conținuturi media (fotografii, videoclipuri, fișiere audio etc) sau să își telefoneze reciproc prin intermediul computerelor acestora. Intuitivă și ușor de utilizat, această soluție pentru profesioniști vă va permite să vă optimizați colaborarea și lucrul în echipă, reducând, în același timp, costurile de călătorie.

Sincronizarea prin intermediul Hosted Exchange vă va permite să aranjați o întâlnire la distanță de tip Lync din căsuța poștală Outlook printr-un singur clic și să vă invitați toate contactele la aceasta.

Aflați mai multe

Vedeți produsele
Aveți nevoie de mai multe informații? Despre ofertele de găzduire pentru comerț electronic de la IKOULA. Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy