X

MICRO-SERVER RASPBERRY Pi 4 • Procesor

  1 CPU (4C) la 1,5GHz

  Raspberry Pi 4 ARM v8

 • Inclus

  IPV6 (opțiune IPv4)

 • Memorie RAM

  4 GB DDR4

 • Lățime de bandă

  1 Gbit/s

 • depozitare

  16 GB SD Card

 • Disponibilitate

  99,95 %

3,99 €fără TVA/lunăPowered by Raspberry PiRaspberry Pi 4 este ultimul model de microserver care urmează să fie lansat de Fundația Raspberry Pi. Concepute inițial sub formă de produse de nișă pentru tehnicieni, cu scopul de a face electronica mai atrăgătoare și mai accesibilă, aceste microservere (sau nanocomputere) au avut succes foarte rapid și sunt considerate astăzi ca fiind clasice. Pentru un preț accesibil și o amprentă minimă, utilizatorii au acces la un minicomputer care are capacitatea de a încorpora nenumărate proiecte, fie că este vorba despre proiecte personale, precum un centru media, fie proiecte profesionale, precum găzduire web, găzduire de aplicații sau efectuarea de copii de rezervă la distanță.

În termeni de funcționalitate, noul Raspberry Pi 4 dispune de o gamă largă de caracteristici, inclusiv o viteză de procesare mult mai rapidă decât versiunea anterioară, un port Gigabit, conectivitate USB3 și capacitatea de a instala până la 4 GB de RAM.

Rasbperry Pi 4 și IKOULA

Deoarece oferirea de inovații tehnologice clienților - precum acest microserver - face parte din ADN-ul companiei, IKOULA a decis combinarea experienței și a infrastructurii profesionale sale cu tehnologia Raspeberry Pi, pentru a crea prima ofertă IPv6 de pe piață (IPv4 este o opțiune) și a permite clienților săi să încorporeze Raspberry Pi 4 în proiecte profesionale de mare anvergură.

Microservere: ce puteți face cu acestea?

Microserverele oferă mai multe avantaje.
În primul rând și cel mai imporant, prețul: un asemenea raport preț/performanță într-un centru de date este greu de întrecut!
Acest lucru este valabil și în ceea ce privește consumul de energie: consumul de putere al unui Raspberry Pi 4 nu are nici o legătură cu consumul de putere al unui server „clasic” (în funcție de proiect și de configurarea aleasă, desigur), deoarece consumul celui dintâi poate fi de cinci ori mai scăzut decât al celui de-al doilea. Astfel, prin alegerea unui microserver de la IKOULA, reduceți impactul activității dvs. asupra mediului înconjurător.
În al doilea rând, acest microserver beneficiază de asistență activă din partea întregii comunități Raspberry Pi, care detectează și corectează defectele și ajută fiecare utilizator să își realizeze cu succes proiectele.
În practică, din punct de vedere al utilizării, micro-serverele oferă posibilități excelente. De exemplu, acestea sunt perfecte pentru:

 • crearea propriului server de mail: utilizați-l pentru a deține controlul complet asupra sistemului dvs. de e-mail și pentru a crea nenumărate adrese de e-mail cu numele dvs. de domeniu, datorită unei flexibilități mai mari și unui nivel de confidențialitate și securitate superior celor ale unor servicii externe de e-mail.
 • crearea propriului dvs. server web: compatibile cu majoritatea programelor (Apache/lighttpd/NGINX etc.), microserverele sunt potrivite pentru a fi utilizate ca platforme de testare pentru site-urile web locale înainte de publicare, precum și pentru găzduirea site-urilor web simple (de exemplu, statistici) cu trafic limitat.
 • crearea propriului dvs. server VPN: prin utilizarea microserverului sub formă de instanță centrală de autentificare pentru clienții VPN, veți putea cripta cu ușurință toate datele dvs. garantând securitate maximă pentru datele dvs. cele mai sensibile într-un cadru privat sau profesional.

Care sunt avantajele unui microserver Raspberry Pi 4 găzduit la IKOULA?

Deși microserverele pot fi găzduite uneori intern, încredințarea microserverului dvs. Raspberry Pi 4 și datele acestuia unei companii de găzduire poate fi cea mai bună decizie, permițând dezvoltarea proiectelor dvs. într-un mediu complet securizat, bazându-vă pe echipe de profesioniști.

Alegând un microserver găzduit la IKOULA, beneficiați nu numai de mai mult de 20 de ani de expertiză tehnică, dar și de securitate adevărată și liniște sufletească. Echipele noastre de asistență sunt disponibile 24/7, 7 zile pe săptămână și - având baza în centrele noastre de date - pot interveni imediat asupra mașinilor dacă este necesar.

Un alt avantaj îl reprezintă infrastructura și rețeaua extrem de profesionale. Având mai mult de 2.550 m² de centre de date, o rețea multiplă BGP4, IPv4/IPv6 cu stivă dublă, o lățime de bandă de 1 Gbps și mai mult de 350 de acorduri de peering, IKOULA vă garantează la orice oră calitatea serviciilor și disponibilitate sporită, precum și liniște sufletească în timp ce proiectele dvs. prind contur și se dezvoltă.

CookiesPrivacy