X

VMware vSAN RAID 5

vSAN este unul dintre elementele fundamentale pentru implementarea unei infrastructuri HCI (Hyperconverged Infrastructure) eficiente. Pentru companii, vSAN reprezintă un avantaj neprețuit, deoarece le permite să aibă un control permanent asupra costurilor legate de sistemul informațional și să fie mai agil și mai reactiv atunci când rezolvă o problemă. Bazat pe arhitectura Raid 5 (Redundant Array of Independent Disks) și principiile „codării ștergerii” și „eșecului de a tolera = 1” pentru a proteja datele, vSAN îmbunătățește securitatea economisind bani. volumul de stocare: fiecare obiect virtualizat este împărțit în patru componente, inclusiv una numită paritate, făcând astfel posibilă găsirea datelor lipsă în cazul pierderii uneia dintre componente.

Pe scurt, vSAN permite gestionarea și centralizarea resurselor de stocare pentru toate încărcările de lucru virtuale. Agilitatea și flexibilitatea oferite de această soluție facilitează foarte mult implementarea și evoluția tuturor tipurilor de proiecte IT. TCO (Costul total al deținerii) este complet controlat și permite o reducere de până la 50% comparativ cu alte soluții de stocare.

Cum funcționează vSAN?
Agilitate și flexibilitate

Având nevoie crescândă de agilitate și flexibilitate în companii, a fost necesar să se construiască o nouă abordare a Cloud-ului. Într-adevăr, cloud-ul public a căutat mult timp beneficiile sale în ceea ce privește optimizarea resurselor și agilitatea și-a arătat limitele în unele cazuri. Este același lucru pentru cloud-ul privat, adesea necesar pentru probleme de guvernanță sau limitări ale riscurilor.


Multi-cloud

Pentru a depăși limitele acestor două tehnologii, norul hibrid apare. Aceasta combină avantajele unui cloud public cu securitatea unui cloud privat. Acest model multi-cloud este foarte popular în afaceri astăzi și pare a fi următorul pas în calculul profesional.Resurse la cerere

În mod concret, vSAN permite companiilor să își dimensioneze mai bine resursele și să fie mult mai reactivi atunci când vine vorba de lansarea sau dezvoltarea de noi proiecte. Astfel, echipele IT pot furniza resurse la cerere automat. Acest lucru asigură consistența performanței și optimizează timpul de asistență sau de întreținere.Ce funcționalități și ce caracteristici
Datele dvs. sunt protejate

Deoarece VMware este o soluție extrem de rezistentă, riscurile de date sunt, prin definiție, foarte limitate. Datele sunt distribuite pe mai multe VM-uri (arhitectura RAID 5), garantând o împărțire a obiectelor virtualizate în 4 componente distincte, inclusiv una așa-numită paritate, făcând astfel posibilă găsirea datelor lipsă în cazul pierderii uneia dintre componente.

Uma infraestrutura projetada para controlar suas despesas

A infraestrutura é projetada para otimizar custos continuamente. O custo de armazenamento costuma ser uma das maiores despesas. A centralização dos recursos de armazenamento, portanto, permite um melhor controle, devido ao crescimento muitas vezes significativo do volume de dados para backup.

Recuperare dinamică a spațiului

Pentru a minimiza resursele neutilizate, vSAN poate reduce dinamic resursele utilizate pentru stocarea aplicațiilor. Astfel, recuperarea spațiului este automatizată pentru a maximiza performanța.

Un cost total de proprietate controlat (TCO)

vSAN utilizează protecție RAID, cache pentru a obține un nivel ridicat de protecție. Astfel, această tehnologie vă va oferi protecție simplificată și sigură VM by VM. Și asta cu un cost în medie redus la jumătate în comparație cu o soluție convențională.

CookiesPrivacy