X

Zimbra Docs este soluția perfectă pentru crearea și partajarea documentelor companiei

Partajați, creați și editați documentele cu Zimbra Docs for business

Zimbra Docs este o suită de aplicații de birou open-source, completă, bogată în funcții, integrată direct în clientul dvs. web Zimbra.

Cu documentele Zimbra, puteți crea și edita documente text, foi de calcul și prezentări mai profesionale chiar direct în Zimbra.

Combinat cu Zimbra Drive, Zimbra Docs vă permite să vă creșteți productivitatea și să vă simplificați sesiunile de lucru cu colegele și colegii, mai ales atunci când este esențial să comunicați de la distanță, atunci când lucrați de la domiciliu. Prin urmare, munca în echipă devine mai ușoară, toate documentele dvs. fiind protejate și găzduite în centre de date profesionale franceze.

Ce caracteristici prezintă ZIMBRA Docs ? • ZIMBRA Writer

  un editor integrat de texte

 • ZIMBRA Calc

  O foaie de calcul care include toate caracteristicile cu care sunteți obișnuiți

 • ZIMBRA Impress

  Pentru a face prezentări calitative direct din ZIMBRA

 • ZIMBRA Briefcase

  Servieta dvs. personală, pentru a crea, importa sau exporta fișiere în sau de la ZIMBRA și a facilita astfel munca în echipă

Care sunt caracteristicile Zimbra Docs?

Zimbra Docs acceptă cele mai comune formate de documente, cum ar fi: xls, doc, ppt și multe altele. Nu este nevoie de pregătire suplimentară. Cu documentele Zimbra, nu este necesar niciun alt software, totul este centralizat și funcțional, în funcție de obiceiurile dvs. de lucru.

CookiesPrivacy