Zimbra Webmail: O soluție eficientă și colaborativă, care vă permite să vă îmbunătățiți productivitatea.

Elemente cheie pentru orice afacere - indiferent dacă este o afacere mică sau mijlocie sau o organizație mare - mesageria este unul dintre instrumentele IT pe care nu ar trebui să le trecem cu vederea.

Cu caracteristici foarte cuprinzătoare, cum ar fi e-mail, calendar și agendă, Zimbra este poziționat ca cea mai bună alegere posibilă pentru companii și profesioniști. Mesagerie flexibilă, open-source și sigură, Zimbra este accesibilă pe stația de lucru sau pe mobil, cum ar fi Mozilla Thunderbird sau MS Outlook, dar poate fi, de asemenea, prin Webmail, pentru a garanta o productivitate optimă, puțin contează unde și circumstanțele.

Caracteristicile avantajoase ale Zimbra Webmail

Calendare programați imediat întâlnirile și invitațiile

Calendarul este, de asemenea, o funcție foarte utilă; este ușor accesibil prin interfața dvs. Webmail. Invitațiile la întâlniri pot fi adăugate automat în calendarul dvs. Nu numai că vă puteți crea propriul calendar, dar este, de asemenea, posibil să importați calendarul dintr-un alt sistem de poștă electronică.

Contacte creați-vă propriul, amestecând contactele importate și o listă de contacte interne în organizația dvs

Cu Zimbra Contacts, veți putea crea propriile liste de contacte, importând propriile liste de contacte externe din alte sisteme de mesagerie și adăugându-le la lista de contacte din cadrul organizației. De asemenea, sistemul va adăuga automat persoane de contact cărora le-ați trimis e-mailuri, dar care nu se aflau pe listele dvs. inițiale.

Sarcini câștigați cu ușurință productivitatea

Funcția „Sarcini” este foarte practică pentru realizarea tuturor proiectelor dvs. și creșterea eficienței și productivității. Puteți lista misiunile de rezolvat și articolele care urmează să fie procesate în timp ce monitorizați progresul general al proiectului. De asemenea, puteți crea mai multe liste de sarcini în funcție de proiectele în curs.

ScreenshotsCookiesPrivacy