X

Ce înseamnă colocarea centrului de date? (Găzduire)

Se cunoaște importanța sistemelor IT pentru companii. Cu toate acestea, spațiul și resursele limitate previn deseori IFM-urile și IMM-urile să achiziționeze aceste echipamente esențiale, care necesită și înființarea unei echipe dedicate de gestionare.

Soluția constă în colocarea centrului de date, permițând găzduirea întregii infrastructuri IT a unei companii. Ce este găzduirea ?

Colocarea unui centru de date este o metodă populară extrem de cunoscută în cadrul companiilor care nu au nici resursele, nici spațiul necesare pentru instalarea unui sistem de computere. Numită tot găzduire, această soluție presupune închirierea unui spațiu privat sau partajat într-un centru de date. În acest fel, devine posibil să profitați de toate serviciile unui furnizor de găzduire, precum și de o infrastructură IT esențială pentru funcționarea corespunzătoare a unei companii.

Care sunt avantajele
soluțiilor de găzduire de la IKOULA
?
Securitate maximă

Camerele private sau comune se află sub supraveghere video 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, și sunt accesibile printr-un cod de acces unic și personalizat. Pe de altă parte, prin alegerea colocării într-un centru de date, fiecare client beneficiază de o rețea de internet și telecomunicații de înaltă calitate. Fiabilitatea sursei de alimentare și a aerului condiționat transformă această soluție în cea mai eficientă metodă a companiilor de a externaliza, efectiv, sistemele de IT cu securitate maximă.


Costuri IT simplificate

Găzduirea oferită de compania IKOULA furnizează un grad mare de flexibilitate, deoarece companiile pot închiria doar spațiul și echipamentul de care au nevoie, variind de la 1 U la rack-uri pentru servere dedicate. Mai mult, pachetele de găzduire de la IKOULA includ sursa de alimentare și conexiune la internet.


Un serviciu disponibil oricând

Lucrul la echipamentele informatice într-un centru de date IKOULA poate avea loc oricând, deoarece camera sunt accesibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Cu toate acestea, întreținerea poate fi efectuată de tehnicienii gazdei, la cererea clientului.Cum ar trebui să vă alegeți gazda?
Soluția de găzduire

După cum puteți vedea, colocarea centrului de date oferă o gamă largă de posibilități pentru companiile cu spațiu și resurse limitate. Cu toate acestea, pentru a facilita accesul la sistemul informatic și a efectua operațiile solicitate, este de preferat să utilizați un furnizor de găzduire din apropierea sediilor dvs. Chiar dacă furnizorul dvs. de servicii poate fi, totuși, contactat prin telefon sau e-mail, această proximitate reprezintă, cu siguranță, un avantaj pentru clienți.

Nu ezitați să puneți întrebări legate de serviciile oferite de gazdă. Pot aceștia să accepte livrarea echipamentului dvs.? Pot aceștia asigura repornirea și cablarea echipamentului dvs. sau înlocuirea părților defecte? Toate aceste servicii reprezintă o economie de timp considerabilă, care nu trebuie subestimată.

Pentru a beneficia de o soluție care vă satisface nevoile, asigurați-vă că spațiile de închiriere corespund nevoilor dvs. Unii furnizori de găzduire oferă închirierea unui soclu întreg, a unui jumătate de soclu sau doar a unei unități, pentru sistemele de informatică cel mai puțin dezvoltate.

La IKOULA, soluția este fie partajată, fie dedicată. Soluția partajată vă permite să închiriați spații de una sau două unități, în timp ce soluțiile dedicate vă permit să închiriați rack-uri întregi de servere fizice care corespund spațiilor de 22 până la 46 de unități.

Aflați mai multeVedeți produsele
Aveți nevoie de mai multe informații? Despre soluțiile de găzduire de la IKOULA. Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy