X

ZIMBRA DRIVE : soluție de partajare și stocare a fișierelor pentru companii

Faceți stocarea și partajarea fișierelor mai ușoară, cu ZIMBRA DRIVE

ZIMBRA DRIVE este o soluție completă de partajare și stocare a fișierelor, accesibilă de la clientul web Zimbra și creată pentru a îmbunătăți munca de colaborare în cadrul companiei dvs.

În această epocă de lucru la distanță și utilizarea echipamentelor informatice private în scopuri comerciale, riscul ca datele companiei dvs. să fie corupte crește dramatic. Pe lângă o soluție de rezervă, este esențial să se utilizeze instrumente fiabile și profesionale, pentru a permite angajaților să partajeze în siguranță fișierele și informațiile companiei.

Disponibil cu ZIMBRA DOCS, ZIMBRA DRIVE garantează tocmai această securitate: un singur punct de acces și o interfață intuitivă pentru partajarea în timp real și stocarea fișierelor sale, fără risc de interferențe externe - datele dvs. fiind stocate în serverele dvs. de mail private.

Ce caracteristici prezintă ZIMBRA Drive ?  • importă, descarcă și gestionează fișiere

  • are o interfață intuitivă

  • asigură integrarea în mediul ZIMBRA

  • permite adăugarea de note personalizate la documente

  • permite partajare internă sau externă de fișiere

  • are un sistem îmbunătățit de căutare a fișierelor
Pe partea de back office, ZIMBRA DRIVE poate fi conectat la alte produse externe, precum Nextcloud sau ownCloud. Trei părți alcătuiesc ZIMBRA DRIVE (Zimbra Extension, Zimlet și Cloud APP) și integrează servicii de stocare externe, precum și un sistem de autentificare în interfața web Zimbra.

CookiesPrivacy