Cum să extrageți criptomonede?

Monedele digitale apar mereu la știri, iar extragerea criptomonedelor atrage din ce în ce mai mulți entuziaști. Ikoula oferă o soluție ce permite procesarea de algoritmi blockchain care vă vor ajuta să depășiți unele restricții din această activitate.Care sunt avantajele soluțiilor de extragere de la Ikoula?
Extragerea într-un centru de date

Puțini furnizori de găzduire permit extragerea criptomenedelor în centrele de date ale acestora. Acest lucru obligă extractorii să investească în echipament, iar apoi, să găzduiască aceste mașini de amploare acasă. Aceste mașini necesită multă electricitate și generează multă căldură și mult zgomot, ceea ce poate fi deranjant într-o casă. Cu mașina dvs. situată în centrul de date Ikoula din Franța, puteți evita aceste limitări privind această activitate.


Securitatea rețelei

Lăsând serverul dvs. într-un centru de date, puteți profita de toate măsurile de siguranță furnizate. Rețeaua Ikoula este protejată împotriva atacurilor DDOS, grație soluțiilor anti DDOS de nivel 3. Mai mult, această rețea este testată în mod continuu prin acordurile multiple ale companiei Ikoula cu diferiți operatori care asigură un serviciu permanent și de calitate.Asistență tehnică 24/7

Deși mașina dvs. se află la distanță de dvs., echipele tehnice de la Ikoula, prezente în mod direct în centrele de date, sunt gata să intervină în locul dvs, dacă este nevoie, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.Alegerea soluției potrivite pentru extragerea de criptiomonede Soluția de extragere de criptomonede oferită de Ikoula este: serverul dedicat Xeon GPU


Intel® Xeon® GPU

Xeon GPU
Ikoula oferă o soluție de extragere criptomonede utilizând un echipament închiriat. Avantajele închirierii constau în faptul că vă eliberează de nevoia de a construi propria mașină pentru extragerea criptomonedelor deoarece componentele evoluează în mod regulat și reprezintă o investiție permanentă. Prin intermediul soluției de închiriere a serverului dedicat utilizând un centru de date, puteți fi întotdeauna echipat cu accesorii de ultimă generație pentru un randament optimizat. În plus, vă eliberează de facturile de electricitate care sunt un element important în extragerea de criptomonede. Dacă nu trebuie să plătiți electricitatea, nu trebuie să plătiți tarife lunare fixe, ceea ce simplifică calculele dvs. de rentabilitate.

Xeon GPU include o placă grafică 8GB NVIDIA GeForce GTX1070 drept standard. Placa grafică are o performanță extraordinară (nuclee 1920 Cuda) care vă va permite să procesați algoritmii blockchain. Este, de asemenea, posibil să adăugați o a doua placă grafică identică pentru a vă dubla performanța de extragere.

Pentru a afla mai multeÎntrebări frecvente

Vedeți tot Închideți tot
Cum funcționează extragerea de criptomonede?
Pentru a funcționa, o criptomonedă are nevoie de o rețea de computere conectate permanent. Extragerea este un serviciu remunerat în care extractorul trebuie să efectueze și/sau să verifice tranzacțiile monetare pe o rețea și să efectueze calcule pentru a crește numărul de „fise” (sau „jetoane”) ale monedei.
Ce fel de criptomonedă trebuie să extrageți?
Alegerea unei criptomonede care urmează să fie extrasă este făcută în relație cu echipamentul deținut și cu rata de schimb a monedei într-un anumit moment.

În general, cu cât criptomoneda este mai populară, cu atât este mai dificilă de realizat, dar acestea sunt cele mai profitabile și mai stabile. Prin urmare, este necesară o investiție ridicată pentru a construi mașini de mari dimensiuni concepute anume pentru a extrage cele mai profitabile criptomonede.

Mașinile mai puțin performante pot fi utilizate pentru a extrage monedele alternative sau pentru a se alătura unei asociații în încercarea de a extrage cele mai bune criptomonede. Aceste mașini necesită o investiție mai redusă, dar venitul dvs. va fi, de asemenea, mai scăzut. Prin adăugarea unor plăci grafice la mașina dvs., puteți crește puterea informatică a acesteia, și astfel, performanța.

În cazul în care nu doriți să investiți în echipament, vă puteți înscrie într-un grup de extragere pentru a extrage criptomonede alternative, sau puteți extrage singur axându-vă pe noile monede, care sunt mai simplu de extras la începutul existenței lor.

Puterea serverului dedicat Xeon GPU de la Ikoula poate extrage majoritatea criptomonedelor existente. În acest caz, alegerea monedei se face în funcție de profitabilitatea monedei extrase, și, astfel, în funcție de evoluția cursului de schimb a monedei.
Cum calculați profitul criptomonedei extrase?
Extragerea presupune o investiție de amploare: achiziționarea unui echipament sau închirierea acestuia în cazul soluției Ikoula, electricitate în cazul extragerii acasă și costurile potențiale asociate cu extragerea în grup. De aceea, trebuie să vă asigurați că operațiunea este profitabilă.

Există site-uri web precum coinwarz.com sau whattomine.com care vă permit să simulați în timp real rentabilitatea extragerii în funcție de caracteristicile mașinii dvs.
Aceste site-uri vă permit să calculați puterea informatică („rata de dispersie") a mașinii dvs. în funcție de caracteristicile acesteia. De exemplu, Ikoula Xeon GPU poate extrage o „rată de dispersie” de 30,0 Mh/s pentru Ethash, 430,0 h/s pentru Equihash, sau 950,0 Mh/s pentru Pascal.

Aceste „rate de dispersie” vă permit, apoi, să preconizați venitul pe oră, zi, săptămână, lună sau an generat de extragerea fiecărei monede la un timp T.
Căror grupuri trebuie să vă alăturați pentru a extrage?
Atunci când un grup reușește să valideze un bloc, recompensa este distribuită extractorilor din grupul respectiv, proporțional cu participarea acestora. Un extractor cu o configurație superioară celei a altor extractori din grup va câștiga un procent mai ridicat.

Există mai multe grupuri pentru extragerea fiecărei criptomonede. Alegerea grupului va depinde de costurile grupului, fiabilitatea acestuia, numărul de oameni prezenți în grup, volumul de putere informatică al grupului etc.
CookiesPrivacy