OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați LAMP printr-un singur clic prin intermediul Cloud-ului dvs. privat?

LAMP reprezintă un acronim pentru un set de software de tip open source conceput să elaboreze și să gestioneze serverele de site-uri web.


Videoclip cu privire la instalarea printr-un singur clicCe este LAMP ?

Arhitectură

Acronimul se referă la următoarele tipuri de software:

Linux: Système d’exploitation (OS) (désigne l’ensemble des distributions GNU/Linux). Il assure l’attribution des ressources aux autres composants.

Apache (Serveur http): C’est le serveur frontal qui répond en direct aux requêtes des utilisateurs du site web.

MySQL (ou MariaDB): Ce sont des systèmes de gestion de bases de données utilisés très largement par des particuliers et professionnels.

PHP (sau, mai rar, Pyhon/Pearl): Acestea sunt limbajele de programare care permit generarea de pagini web dinamice și comunicarea cu serverul MySQL (bază de date).

Această combinație de software a devenit populară în mod rapid deoarece este utilizată cu ușurință la un preț redus. În plus, toate elementele acestei combinații se regăsesc în distribuțiile Linux.

Diferitele elemente pot fi localizate fie pe aceeași mașină, fie pot fi expediate pe diferite mașini, mai ales pentru a asigura un nivel maxim de disponibilitate (echilibrarea încărcării).


Avantaje

  • Robuste
  • Economique
  • Opensource
  • Larges communautés d’utilisateurs.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.