X

OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Cum să instalați Wordpress cu un singur clic pe Cloud-ul dvs. public

Fie că sunteți persoană individuală, un antreprenor sau o companie, WordPress reprezintă CMS-ul care vă va permite să vă completați proiectul creativ. Descoperiți într-un mod mai aprofundat acest sistem de gestionare a conținutului, precum și multiplele puncte pozitive ale acestuia.

Videoclip pentru instalarea cu un singur clicWordPress: Avantajele acestui CMS

WordPress: un CMS de descoperit

WordPress.org (a nu se confunda cu WordPress.com, o platformă de creare a blogurilor) este un CMS gratuit bazat pe limbajul PHP și pe sistemul MySQL de gestionare de baze de date. De ce este WordPress atât de popular atât în rândul noilor utilizatori, cât și în rândul experților?

De ce ar trebui să alegeți să lucrați cu WordPress?

Proprietățile sale multi-tasking, faptul că este gratuit, capacitatea de a crea un site personalizat și de a îmbunătăți modul de corelare a acestuia; acestea sunt, printre altele, diferitele avantaje oferite de CMS WordPress. Aflați mai multe despre caracteristicile multiple ale acestuia, care îl transformă la ora actuală în platforma dominantă.

Un CMS multifuncțional

După cum am menționat mai sus, WordPress vă permite să creați o gamă largă de site-uri web, de la directoare la forumuri, site-uri de prezentare și comerț electronic. Deși, inițial, CMS a fost concepută să introducă bloguri online, mulți dezvoltatori și-au arătat interesul față de această platformă și au facilitat dezvoltarea acesteia, WordPress fiind open source. Prin urmare, dacă sunteți specialist în ceea ce privește abilitățile de dezvoltator, veți putea modifica și optimiza personal redarea următoarei platforme..

Prin urmare, WordPress a devenit un instrument care oferă un maxim de flexibilitate, permițându-vă să proiectați un site conform așteptărilor dvs., fie că aveți sau nu cunoștințe de design web sau de limbaje de programare.

WordPress este complet gratuit

Acesta este motivul pentru care este încurajată utilizarea lui WordPress pe web: acest CMS este complet gratuit. Cu alte cuvinte, nu trebuie să vă abonați sau să plătiți taxe de înregistrare. Pe de altă parte este posibilă personalizarea gratuită a unui site web, grație multitudinii de șabloane oferite de CMS sau de către dezvoltatori. Mai mult, fiecare temă, fie că este cu taxă sau gratuită, poate fi modificată după bunul plac.

Trebuie să rețineți că un număr mare de inserturi și de extensii sunt disponibile în mod gratuit, permițându-vă să creați o platformă care se potrivește imaginii dvs. și care este atât profesională cât și funcțională.

Oportunitatea de a crea cu ușurință un site unic

Sunteți în căutarea unui CMS intuitiv și ușor de utilizat? În acest caz, pariați pe WordPress. Vă va lua doar câteva minute pentru a înțelege cum funcționează acesta, deoarece totul a fost conceput pentru a facilita gestionarea și personalizarea site-ului dvs. web. Interfața este fluidă, eficientă, rapidă, și mai presus de toate,accesibilă tuturor.

Într-adevăr, chiar și un începător în proiectarea site-urilor web va putea înțelege cu ușurință blogul WordPress. Cu toate acestea, acest CMS satisface nevoile dezvoltatorilor, designerilor grafici, și pe cele ale designerilor web experimentați, care vor beneficia de funcționalități adaptate nevoilor acestora.

CMS vă poate oferi opțiunea de a adăuga conținut multimedia de orice fel, de a crea un meniu, sau de a vă clasifica articolele pe diferite secțiuni, și toate acestea cu doar câteva clicuri.

Comunitatea WordPress

În cazul în care întâmpinați dificultăți pe WordPress, vă puteți conecta pe diferite forumuri, și puteți contacta serviciul de asistență CMS. Fiind lider mondial în sisteme de gestionare a conținutului, nu veți avea nici o problemă în a găsi răspunsul la o întrebare sau vreo soluție la problema dvs., grație comunității care s-a format în jurul lui Wordpress.

Un CMS care va intensifica referința dvs.

Crearea unui site web și primirea de referințe nu sunt ușoare, mai ales dacă sunteți la început în ceea ce privește introducerea platformelor în mediul online. Deci, pentru a vă optimiza vizibilitatea pe motoarele de căutare, alegeți WordPress. Grație actualizărilor frecvente în ceea ce privește linkurile permanente și cuvintele cheie, precum și capacității de a dispune de etichetele corecte și de a utiliza extensii gratuite precum Yoast pentru a vă intensifica SEO-ul dvs., veți putea urca cu ușurință în topul căutării de pagini. Desigur, pentru a fi menționat cum se cuvine, trebuie să dețineți bune cunoștințe de scriere, precum și în ceea ce privește rețelele sociale.

O platformă care se modifică odată cu timpul

În prezent, obiceiurile utilizatorilor de internet s-au modificat. Într-adevăr, căutările sunt efectuate, în prezent, și pe telefoane mobile și pe tablete, iar CMS trebuie să se adapteze pentru a oferi site-uri care pot fi numite „receptive”. Tehnologia unor playere media nu este potrivită pentru conținutul media mobil. Prin urmare, WordPress oferă teme gratuite cu un jquery integrat. Acest lucru permite citirea și navigarea pe un site web de pe un telefon inteligent sau de pe o tabletă.

Aceste șabloane pot fi adaptate în funcție de mediul utilizat, prin propunerea unui design potrivit și a unui afișaj optim. Mai mult, pentru a vă îmbunătăți SEO-ul, faptul că beneficiați de un site receptiv reprezintă un adevărat avantaj în fața motoarelor de căutare. Prin urmare, această tehnologie nu este de neglijat.

Un număr imens de inserturi

După cum am menționat, există un număr imens de inserturi gratuite și cu plată, care sunt concepute pentru WordPress. Grație acestor extensii, vă puteți personaliza designul platformei dvs. și referința acestuia etc.

După cum ați înțeles, WordPress este potrivit pentru toate tipurile de proiecte web ale dvs., indiferent de natura acestora. Fie că sunteți persoană individuală, un IMM, un liber profesionist, sau o asociație etc., veți beneficia, cu siguranță de avantajele acestui SMS, proiectat pentru toate tipurile de utilizatori. Dat fiind faptul că WordPress este complet gratuit, încercați-l chiar acum!

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.
CookiesPrivacy