X

Cum să valorifice puterea virtualizării

Puterea virtualizării pentru afacerea dvs.
Deoarece IT-ul s-a răspândit prin fiecare aspect al muncii noastre și al vieții noastre, apare o problemă structurală. Cu fiecare aplicație nouă, fiecare inovație ne promite o lume utopică, productivitatea noastră reală scade. Totul este implementat, trebuie să gestionăm prea multe instrumente IT noi, să urmărim prea multe evoluții, să înțelegem prea multe detalii tehnice ... Și fiecare nou instrument aduce partea sa de noi defecțiuni.

Virtualizarea este o soluție totală și radicală care face posibilă schimbarea cursului: simplifică procesele, le face accesibile de la distanță, le asigură ... și vă permite să câștigați în productivitate și calitate a vieții.

Ce vă aduce virtualizarea

Principiul virtualizării este de a grupa toate instrumentele dvs. în mașini virtuale (VM). Conceptul de mașină virtuală este același cu o găzduire VPS: un server fizic poate conține mai multe servere virtuale, fiecare dedicat unei aplicații specifice. În procesele actuale , fiecare aplicație necesită propriile resurse fizice, care rămân inutile de îndată ce aplicația este pusă în așteptare.

Cu toate acestea, datorită unui sistem de hipervizori, serverul partajat își poate concentra resursele asupra aplicațiilor în curs, astfel încât să își optimizeze timpul de lucru. Este o formă de multitasking pentru computere.

Pe scurt, vă reduceți cerințele de resurse fizice, prin urmare vă reduceți costurile și simplificați întreținerea și actualizarea echipamentelor IT.

Cea mai bună utilizare a virtualizării?

Dacă argumentul costurilor pare esențial, criza sănătății ne-a dezvăluit un avantaj major al virtualizării. Prin mutarea tuturor instrumentelor IT ale companiei într-o rețea centralizată - de fapt aceasta este baza unui Cloud - devine posibil ca angajații să le folosească în mod optim de la distanță.

Când prima închidere din 2020 a intrat în vigoare în martie în Belgia, luni de la începutul școlii de la distanță, toți oficialii Comisiei Europene s-au conectat la 8:30 la serverul central pentru a-și îndeplini sarcinile. Imposibil, numărul de conexiuni simultane a cauzat blocarea serverelor CE. Prinsă cu grijă de criză, CE - la fel ca marea majoritate a companiilor și instituțiilor din întreaga lume - nu și-a optimizat sistemul de telelucrare.

Soluțiile de virtualizare, precum cele oferite de VMWARE, servesc la crearea unui mediu sigur și eficient pentru acest telelucrare. La sfârșitul crizei sănătății, cererea de muncă la distanță va rămâne puternică, iar organizațiile vor trebui să țină cont de acest lucru. Ei trebuie să pună în aplicare soluții durabile și competitive într-o lume foarte complicată și instabilă.

De exemplu, mulți lucrători intenționează să treacă la modul de telecomunicație 100%. Companiile vor trebui să se adapteze, iar aici soluțiile de virtualizare vor fi cel mai bine exploatate:

  • Accesibilitatea la distanță a tuturor instrumentelor companiei
  • Hardware de calculator eficient și stabil
  • Optimizarea alocării resurselor
  • Abilitatea de a efectua toate sarcinile de la distanță
  • Gestionarea eficientă a defecțiunilor pentru a asigura un proces lin și neîntrerupt

Apelând la un specialist de renume mondial precum VMWARE și adaptându-vă hardware-ul computerului, veți putea beneficia de puterea virtualizării. Cu o soluție centralizată, va exista o singură învățare, o singură adaptare și o singură soluție adaptată nevoilor dumneavoastră specifice.

Mai multă centralizare pentru mai multă securitate

Utilizarea unor aplicații din ce în ce mai multe ne multiplică parolele, pe care le uităm tot mai des. Prin centralizarea întregului proces într-un cloud, pot fi utilizate soluții de securitate puternice și eficiente. Astfel , toate lucrările vor avea loc într-un mediu virtual sigur, cu o cheie unică. Acest lucru reduce foarte mult volumul de muncă și riscul de a pierde parolele.

Aveți nevoie de mai multe informații? Cereți sfatul specialiștilor noștri. Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy