OFERTA DE DESCOPERIRE 10 € creditate, 100 € oferiteCREEAZĂ UN CONT

Începeți cu Kubernetes Local Node (Minikube) cu „un
singur clic”

Kubernetes Local Node (Minikube): laboratorul Kubernetes pentru testare și instruire

Pentru orice companie care dorește să se familiarizeze cu containerizarea și cu arhitectura micro-serviciilor, Kubernetes reprezintă principalul instrument pe care trebuie să îl dețineți. Cu toate acestea, efectuarea containerizării fără o rețea îi poate speria pe unii. De aceea, înainte de a implementa această cărămidă de software în infrastructura de tip Cloud, ar fi interesant să începem cu o versiune mai simplă de Kubernetes.

Creat pentru a ajuta utilizatorii să învețe pas cu pas modul în care funcționează orchestratorul, laboratorul Kubernetes Local Node vă permite implementarea clusterului pe un singur nod . Prin intermediul acestuia, este, astfel, posibil să izolați majoritatea acestor tehnologii noi în afara mediilor critice de producție.
  • Versiune: 1.14.1 (la momentul scrierii)
  • Sistem de operare: GNU/Linux Debian 9

Cum să instalați Kubernetes Local Node (Minikube) cu „un singur clic”?

Pentru a configura acest laborator, nu trebuie să instalați vreun echipament sau vreun software suplimentar și nici nu trebuie să investiți foarte mult timp pentru a îl instala. Kubernetes Local Node reprezintă una dintre aplicațiile preinstalate de IKOULA care pot fi implementate cu un singur clic. Laboratorul Kubernetes poate fi disponibil și gata de utilizare în mai puțin de 5 minute.

În ceea ce privește facturarea, Kubernetes Local Node funcționează în baza unei VM m1.medium. Prin urmare, facturarea se calculează conform tarifelor corespunzătoare naturii resurselor și a duratei de utilizare a acestora.

Creați un cont gratuit: 100 € GRATUIT**

**Facturare de 100 € oferită. Deducerea este făcută direct pe facturi. După ce este atins un consum în valoare de 100 €, vi se va percepe tariful curent.
Ofertă limitată la un singur cont pe persoană fizică sau juridică și la două instanțe (mașini virtuale) pe cont. Vă rugăm să contactați serviciul comercial al IKOULA dacă doriți să adăugați instanțe suplimentare.

Vidéo d'installation One Click