X

De ce să folosiți extensia?

Extensia serviciului de containere VMware cloud director pentru clustere kubernetes.

În plină expansiune, serviciile cloud computing și cloud își reînnoiesc în permanență oferta pentru a se adapta cererii în creștere. Cererea utilizatorilor, pe de o parte, și a resurselor, pe de altă parte. Pentru a remedia o organizație care consumă din ce în ce mai mult timp, costisitoare și consumatoare de energie, există soluții; precum Kubernetes. Acest serviciu online vă permite să orchestrați automat relațiile dintre diferitele noduri, pod-uri și cererea de resurse pentru a optimiza funcționarea rețelei dvs. virtualizate. Și pentru o optimizare suplimentară, este posibil să utilizați extensii, cum ar fi Container Service Extension, de la directorul cloud VMware.


VMware, lider în furnizarea de servicii cloud

Companie americană fondată în 1998, VMware este specializată în furnizarea de servicii cloud pentru persoane fizice și profesioniști. În special, oferă extensii pentru a îmbunătăți utilizarea Kubernetes, cum ar fi extensia Container Service, numită și CSE, care facilitează automatizarea gestionării clusterelor.

Profesioniști recunoscuți în domeniul virtualizării arhitecturale, câștigă rapid încrederea celor mai mari jucători din domeniu precum IBM, DELL sau COMPAQ și, prin urmare, devin o companie esențială de încredere pentru cei care doresc să își dezvolte serviciile și produsele legate de cloud.

Deoarece gestionarea rețelelor de cluster este un punct cheie în realizarea unui sistem eficient și optimizat, necesită abilități și o investiție semnificativă de timp pe măsură ce sistemul crește în dimensiune și încărcare.

Deci, de ce să folosiți extensia de servicii pentru containere a VMware pentru a gestiona clusterele rețelei dvs. virtualizate?

VMware Container Service Extension: Care sunt avantajele?


  • Simplificați și eficientizați operațiunile în cloud: automatizând implementarea clusterului, monitorizarea continuă a rețelei, serviciile sigure de migrare a conținutului și funcțiile puternice de backup, reduceți sarcina care este responsabilitatea administratorului rețelei virtualizate. Această economie de timp și energie poate fi redistribuită în altă parte, pentru un câștig concret de productivitate pe termen lung. Rolul administratorului se reduce la instalarea și configurarea CSE, actualizarea serverului său atunci când este necesar și gestionarea modelelor (Șabloane pentru vorbitori de limba engleză).

  • Funcționare în autoservire: API-ul nativ rămâne accesibil tuturor dezvoltatorilor care pot, prin urmare, să lucreze și să acceseze resursele mai ușor. Acest lucru simplifică încă o dată activitatea administratorului, care nu mai trebuie să gestioneze diferitele accesuri și drepturi, de exemplu cu un sistem de bilete sau autorizații ad hoc.

  • Protecție garantată a datelor: datele de la diverse containere și poduri, cum ar fi aplicațiile, rulează pe o infrastructură izolată fizic. Această securitate garantează independența clusterelor cu privire la un posibil atac sau tentativă de spargere a computerului. Spre deosebire de izolarea software simplă, izolarea hardware garantează securitatea optimă a datelor în fața unei amenințări pe internet. La aceasta se adaugă sistemul de backup eficient pentru a asigura posteritatea și persistența datelor în caz de eroare umană, principala cauză a pierderii datelor în rețelele virtualizate.

  • Optimizarea resurselor și reorganizarea volumului de lucru: extensia serviciului container detectează automat defecțiunile și migrațiile la cald și se ocupă de remedierea problemei prin reorganizarea volumului de lucru al clusterelor. Prin urmare, aplicațiile rămân disponibile chiar și în cazul unui incident, fără a necesita nicio intervenție a administratorului pe planul de control al sistemului său. Performanța este îmbunătățită și capacitatea de reacție a sistemului este mult crescută.

  • Reducerea costurilor: optimizând gestionarea resurselor și simplificând gestionarea a numeroase clustere, extensia serviciului de containere crește considerabil performanța rețelei cloud și reduce costurile sale de gestionare. Administratorul câștigă în disponibilitate și beneficiază de automatizarea gestionării și scalării incidentelor. El nu trebuie să apeleze la colaboratori pentru a prelua controlul sistemului.

  • Inovații de sistem open source: extensia se bazează pe o comunitate mare de entuziaști și profesioniști competenți pentru o îmbunătățire constantă și continuă a experienței utilizatorului. La fel ca platforma principală, CSE se bazează pe o arhitectură open source, deschizând calea pentru actualizări regulate și rapide, adaptate întotdeauna la realitatea de pe teren. Spre deosebire de software-ul proprietar, această extensie open source oferă posibilitatea utilizatorilor de a modifica direct codul sursă al software-ului pe baza experienței lor. Noua versiune rezultată este apoi pusă la dispoziția comunității. Această posibilitate permite ca această extensie să fie mereu în fruntea tehnologiei și a progreselor în domeniul cloud computing.

Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la ofertele noastre?Primiți sfaturi de la un specialist Contactați departamentul nostru de vânzări

Cui este destinată această extensie?

Utilizarea acestei extensii este recomandată pentru toți administratorii de sisteme de aplicații cluster și containerizate. Facilitează foarte mult adăugarea de noduri și clustere pentru a le economisi timp prețios. Este deosebit de util pentru rețelele cloud mari care, de obicei, necesită mult timp pentru a gestiona și a se adapta la volumul de lucru.

Această extensie ușor de învățat este un instrument puternic pentru optimizarea, gestionarea, întreținerea și scalarea aplicațiilor cloud, concepute pentru a ușura munca tuturor din sistem. Funcțiile adăugate aduc o valoare adăugată reală.

În plus, utilizatorii și dezvoltatorii care lucrează cu aplicația principală nu vor fi confundați de CSE, care va rămâne invizibil pentru alte persoane decât administratorul. Prin urmare, vor continua să interacționeze cu platforma prin Kuberctl, fără a fi nevoie să se antreneze sau să își schimbe obiceiurile de lucru. Acesta este un avantaj clar care reprezintă un câștig tangibil în productivitate. Nu vor avea nevoie de un cont de director cloud sau de cunoștințe în administrarea CSE pentru a continua dezvoltarea și optimizarea serviciilor lor pentru platformă.

Utilizarea acestei extensii este, prin urmare, un avantaj incontestabil pentru administratorul rețelei cluster, care își îmbunătățește mediul de lucru fără a-l afecta pe cel al angajaților săi.

Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la ofertele noastre?Primiți sfaturi de la un specialist Contactați departamentul nostru de vânzări
CookiesPrivacy