X

VMware Cloud Director by IKOULA

Creați și lucrați online cu propriul dvs. centru de date VMware
prin intermediul interfeței centralizate și evolutive Cloud Director

Astăzi, virtualizarea este mai mult ca niciodată în centrul preocupărilor întreprinderilor. Cerințele de putere de calcul și spațiu de stocare cresc constant iar recurgerea la o soluție informatică robustă pentru a gestiona propriile servere virtuale este una dintre alegerile cele mai rezonabile.

VMware este una dintre cele mai performante platforme care permit implementarea virtualizării. Asociată cu aplicația Cloud Director, această tehnologie vă permite să implementați autonom propriile servere virtuale în funcție de cerințele de stocare, rețea de calcul și să gestionați astfel propriul dvs. centru de date virtual securizat și flexibil.
Hosted in Europe          Web Hosting since 1998

Oferta noastraVMware Cloud Director by IKOULA

VMware
Cloud Director
de la 99€ FĂRĂ TAXE/LUNĂ
 • Processor vCPU: de la 2 vCPU (2 x 2,9 Ghz)
 • Memory vRAM: de la 8 GB
 • Disc SSD vSAN (Raid 5): de la 200 GB
 • IPv4 address: de la 2
 • Lățime de bandă: 1 Gb/s
 • Volume Trafic: Nelimitat

  COMANDAȚI
Solicitați fișa noastră de produse
Completați acest formular pentru a primi prin e-mail fișa produsului VMware Cloud Director

Datele solicitate și colectate în acest formular vor fi utilizate pentru a vă contacta în scopul contractului, precum și pentru a vă trimite e-mailuri informative despre serviciile IKOULA. În conformitate cu GDPR, puteți alege să nu primiți aceste e-mailuri cu informații făcând clic pe linkurile de dezabonare din conținutul e-mailului și / sau contactând DPO-ul nostru direct dpo@ikoula.com.

Pentru a afla mai multe despre gestionarea datelor și drepturile dvs., puteți consulta următoarea pagină: https://www.ikoula.com/ro/node/1683.


Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la ofertele noastre?Primiți sfaturi de la un specialist Contactați departamentul nostru de vânzări

Cum funcționează VMware Cloud Director ?

Fiind dedicată întreprinderilor care caută o soluție Cloud profesională, configurată pe baza resurselor utilizate, tehnologia VMware asigură toate avantajele unei soluții private Cloud, asociată cu scalabilitatea și flexibilitatea tuturor instanțelor.

Cu soluția de management virtualizat Cloud Director, orice întreprindere poate implementa, în condiții de maximă securitate, unul sau mai multe centre de date virtuale private, concentrând într-un singur punct toate resursele de stocare, de calcul și de rețea de care are nevoie. Astfel, în loc să utilizeze mai multe infrastructuri fizice și să le separe în medii de stocare în funcție de tipul de utilizare și de tipul de utilizatori, întreprinderile pot consolida utilizarea resurselor materiale și îmbunătăți randamentul acestora. În cadrul Cloud Director se pot, de asemenea, defini modele de consum, fie că este vorba despre resurse rezervate sau disponibile la cerere.

În ansamblu, întreprinderile păstrează controlul asupra centrului/centrelor lor de date virtual/e grație tehnologiei VMware, prin intermediul unei serii de autorizații, de cote și de contracte guvernate de rolurile care folosesc serviciile protocolului LDAP existente (Lightweight Directory Access Protocol).
 • Plateforme Virtual DataCenter
  Virtual DataCenter platform
 • Configuration déploiement VMs
  VMs deployment configuration
 • Login Debian
  Debian Login
 • Ajustement des ressources pour les VMs
  Adjusting resources for VMs
 • Plateforme marketplace VMware
  VMware marketplace platform
 • Network du vDC
  VDC Network


Funcționalități și caracteristici VMware Cloud Director by IKOULA
 • Creare de centre de date virtuale și private

  Control integral asupra gestionării și repartizării resurselor de care dispuneți mulțumită unei transparențe totale atât a resurselor utilizate, cât și a celor care vă rămân la dispoziție.

 • Preluarea și gestionarea sesiunilor cu mai mulți utilizatori

  Partajarea infrastructurii și a resurselor este facilitată de posibilitatea de a separa utilizatorii în grupe și subgrupe (departamente, filiale...). Astfel, fiecărei grupe îi este alocat un bazin dedicat de resurse virtuale, care poate fi accesat prin sisteme de autentificare independente și are la dispoziție un set de reguli de serviciu definite.

 • Catalog amplu de servicii de infrastructură

  Prin intermediul unui catalog central se pot accesa și implementa rapid servicii de infrastructură, ca mașinile virtuale sau imaginile sistemelor de operare. Gestionarea, mentenanța și depanarea sunt în acest mod semnificativ simplificate.

 • Interfața API vCloud

  Interfața API vCloud permite transferurile între cloud-uri în format OVF (acesta păstrează proprietățile aplicațiilor, configurația rețelei și regulile aplicate). Această interfață de programare a aplicațiilor (API) este deschisă și asigură acces la totalitatea resurselor unui cloud printr-un script.

 • Hyperconvergence VxRail

  Încorporând un strat de infrastructură hiperconvergentă în stiva software VMware SDDC (Software Defined Data Center), VxRail asigură performanță, fiabilitate și flexibilitate oricărui tip de sarcină de lucru sau aplicație (SQL, Oracle, containere, NoSQL etc.) și garantează o gestionare completă a ciclului de viață al proceselor.   Află mai multe

 • vSAN Ready Nodes Raid 5

  Bazat pe serverele Dell EMC PowerEdge, această soluție de stocare SDS (Software Defined Storage) hiperconvergată de înaltă performanță oferă stocare partajată, sigură și scalabilă optimizată pentru virtualizare. Astfel, reduce costul total de proprietate sau TCO, comparativ cu o soluție tradițională de stocare.   Află mai multe

 • vSphere VMware

  Fiind bazată pe servere Dell EMC PowerEdge, această soluție de stocare SDS (Software Defined Storage) hiperconvergentă cu performanțe înalte garantează o stocare partajată, securizată și evolutivă, optimizată pentru virtualizare. Aceasta permite, de asemenea, reducerea costului total de proprietate sau TCO în raport cu o soluție de stocare tradițională.

 • Tehnologia NSX-T

  Această tehnologie dispune de firewall, load balancer, NAT, protocol DHCP sau chiar VPN pentru a permite virtualizarea acestora pe hipervizori, sisteme de gestionare Cloud și materialele de rețea aferente, fără a depinde de furnizorii acestora. Întregul ansamblu poate, de asemenea, fi conectat cu serviciile externe de networking și cu ecosistemul de securitate.   Află mai multe

 • Stocare Full Flash

  Stocarea se face prin SSD, pentru performanță și disponibilitate sporite. Timpii de latență sunt reduși, informația este produsă într-un timp record iar partea de administrare se face simplu: avantaje care nu pot fi neglijate pentru Big Data.

 • Container Service Extension (CSE)

  Container Service Extension este o extensie care ajută la crearea, implementarea și utilizarea clusterelor Kubernetes din VMware Cloud Director. Odată instalată, această extensie oferă un „Kubernetes As A Service” și oferă modele personalizate de mașini virtuale, permițând utilizatorilor să implementeze clustere Kubernetes complet funcționale, ca vApp-uri autonome. Prin utilizarea CSE,administratorii cloud vor fi eliberați de anumite misiuni, fiind nevoiți doar să gestioneze partea de instalare și configurare a extensiei, în timp ce administratorii de cluster vor gestiona partea de creare a clusterelor, iar dezvoltatorii vor trebui să creeze, să configureze și să gestioneze implementarea aplicațiilor.


Aveți nevoie de mai multe informații cu privire la ofertele noastre?Primiți sfaturi de la un specialist Contactați departamentul nostru de vânzăriAvantajele VMware Cloud Director by IKOULA
 • Flexibilitate și reactivitate sporite pentru întreprindere, dat fiind că utilizatorii Cloud Director pot implementa servicii preconfigurate sau personalizate în funcție de nevoile lor cu doar câteva clicuri
 • Costuri informatice optimizate și reduse, cu consolidarea resurselor gestionate printr-o singură interfață și automatizarea anumitor sarcini informatice
 • Interoperabilitatea și portabilitatea aplicațiilorcare permit includerea altor Cloud-uri publice securizate compatibile și gestionarea cu ușurință a acestora în cadrul soluției Cloud Director
 • Alegând VMware Cloud Director de la IKOULA, nu va mai trebui să vă faceți griji cu privire la implementarea infrastructurii dumneavoastră. Soluția este livrată la cheie de către echipele noastre și vă permite să beneficiați de licențe specifice acestui mediu, cum ar fi vSAN sau vRAM.

Network diagramVMware Cloud Director by IKOULA

CookiesPrivacy